Pelaajan Tiesitkö? -kirjan joukkorahoitus päättyy tänään – viimeinen tilaisuus hankkia kirja kovakantisena! (Päivitetty)

Viimeistä viedään! Pelaajan uuden kirjaprojektin Mesenaatti-joukkorahoituskampanja päättyy tänään sunnuntaina.

14.1.2019 12:13

Pelaajan seuraavan kirjaprojektin, Tiesitkö? Pelimaailman ilmiöitä, taustoja ja salaisuuksia, Mesenaatti-joukkorahoituskampanja päättyy tänään sunnuntaina.

Kirja toteutuu tässä vaiheessa satavarmasti, mutta viimeisetkin halukkaat voivat tukea kirjaa vielä sunnuntain ajan. Mikäli haluat varmistaa itsellesi kirjan kovakantisen version, se onnistuu ainoastaan tukemalla kirjaa Mesenaatti-kampanjan kautta. Myöhemmin julkaisun jälkeen myyntiin tulevat versiot ovat pehmeäkantisia.

Tiesitkö? Pelimaailman ilmiöitä, taustoja ja salaisuuksia –kirja raottaa verhoa pelimaailman kulissien taakse ja tuo sen vähemmän tunnettuja salaisuuksia lukijoidensa tietouteen. Eepos tulee kätkemään sisäänsä 144 sivun edestä pääosin juuri kirjaa varten kynäiltyjä artikkeleita videopeleistä ja ilmiöistä niiden takana.

Päivitys: Joukkorahoitus on päättynyt onnistuneesti! Pelaajan toimitus on jälleen hämillään saamansa tuen määrästä ja kiittää kaikkia mesenaattejaan. Kirjan työstäminen lähtee nyt täyteen vauhtiin, joten ei muuta kuin hihat heilumaan!

Kiitos!

Lisää luettavaa