Päivitetty: Xbox Series S -konsoli vahvistettiin hinnan kera, huhuraportti vihjaa myös Xbox Series X:n hinnasta ja julkaisupäivästä

Päivitetty: Microsoft vahvisti osan raportoiduista tiedoista. Lisää luvassa piakkoin!

8.9.2020 13:28

Päivitys, 8.9.2020, kello 16:30: Microsoft on raporttien myötä vahvistanut Xbox Series S:n olemassaolon ja ulkomuodon. Xboxin virallisten somekanavien mukaan kyseessä on historian pienin Xbox-konsoli, jolla on hintaa Yhdysvalloissa 299 dollaria ja Briteissä 249 puntaa. Muut eurooppalaiset tilit vahvistavat Euroopassa suositushinnaksi 299 euroa ja Suomessa verojen myötä 309,99 euroa. Muut yksityiskohdat jätettiin vielä vahvistamatta, mutta lisätietoja lupaillaan hyvinkin pian.

 

Päivitys, 8.9.2020, kello 12:15: Vuodot jatkuvat, sillä nyt Xbox Series S:n julkistustraileri on vuotanut verkkoon. Vuodettu video vahvistaa laitteen ominaisuuksia ja täysin digitaalisen luonteen.

Alkuperäinen uutinen: Huhu: Xbox Series S:n ja Xbox Series X:n julkaisupäivä ja hinta paljastuivat

Microsoftin uuden sukupolven konsolimallien hinnasta ja julkaisupäivästä on saatu viimeinkin vihiä, vaikkakin huhujen muodossa.

Windows Central -sivusto kertoo vahvistaneensa Xbox Series X:n ja Xbox Series S:n hinnoittelun ja julkaisupäivän. Aikaisemmin esitellyn tehokkaamman Xbox Series X:n hinnaksi kerrotaan Yhdysvalloissa 499 dollaria, kun toistaiseksi virallista esittelyään odottavan Xbox Series S:n kerrotaan käyvän kaupaksi 299 dollarilla.

Molempia konsoleita myydään Windows Centralin lähteiden mukaan myös yhdessä Xbox Game Pass -palvelun kanssa kuukausimaksullisena Xbox All Access -pakettina. Myös Xbox Series S:n ulkoasusta on nähty ensimmäiset vilaukset oheisen vuodetun videon välityksellä.

Microsoftin konsolimallien julkaisupäiväksi kerrotaan 10. marraskuuta. Kyseinen päiväys on linjassa aiempien huhujen kanssa. Microsoftin kerrotaan myös järjestävän piakkoin lehdistötilaisuuden, jossa molempien konsolien hinnoittelu ja julkaisuajankohta paljastetaan virallisesti. Toistaiseksi Microsoft ei ole kuitenkaan vahvistanut tilaisuuden ajankohtaa.

Lähde: Windows Central

Lisää luettavaa