Örkkienlahtaajan videopeliseikkailu saapuu länteen loppuvuodesta

Goblin Slayer -Another Adventurer- Nightmare Feast saapuu Nintendo Switchille myös lännessä

4.7.2024 08:07

Kumo Kagyun tummanpuhuvaan Goblin Slayer -fantasiakirjasarjaan ja samannimiseen animesarjaan perustuva taktinen roolipeli Goblin Slayer -Another Adventurer- Nightmare Feast saapuu länteen. Sen arvioitu julkaisupäivämäärä on lokakuun 25. päivä kuluvaa vuotta. Pelin julkaisee Red Art Games. Peli saapuu kauppoihin fyysisenä sekä digitaalisena.

Pelistä on saatavilla perusversion lisäksi myös deluxe- ja keräilijäversiot, jotka voi ostaa Red Art Gamesin omasta kaupasta. Deluxe-version mukana tulee vaihtoehtoisen kansitaiteen omaava pahvikansi, tarra-arkki ja pelin musiikkia sisältävä soundtrack-levy. Keräilijäversion mukana tulee peltinen pelikotelo, pieniä muovisia akryylihahmoja, kaksipuolinen juliste sekä tarra-arkki.

Peli on julkaistu Japanissa jo helmikuun 29. päivä Nintendo Switchille ja se löytyy myös Steamista.

Goblin Slayer kertoo nimikkosankarista, joka on kokenut elämäntehtäväkseen tuhota kaikki ihmiskuntaa vaanivat örkit sukupuuttoon. Hän ei kumminkaan hoida tehtäväänsä yksin, sillä hänen rinnallaan seikkailee myös ensimmäisestä tehtävästään traumatisoitunut papitar, jousta aseenaan käyttävä suurhaltia, noita ja muita samanhenkisiä, jotka haluavat maailmasta paremman paikan elää.

Lähde: Red Art Games

Lisää luettavaa