Kuluneen viikon aikana kuultiin etenkin peliaiheista Netflix-uutisointia. Hieman pelejä sivuten Netflix kaavailee uutta The Witcher -sarjaa sekä huomattavasti syvemmin uppoutuen sovituksia Ubisoftin Splinter Cellistä ja Beyond Good & Evilista. Myös elokuun PS Plus- ja Games with Gold -ilmaispelit paljastettiin ja saatiinpa myös Microsoftin suunnalta lupailuja Halo Infiniten ilmaisesta moninpelistä sekä yhä uudemmista Xbox Series X -julkistuksista.

Näistä ja monista muista aiheista voi lueskella lisää oheisesta viikon suurimpia uutisia koostavasta listauksesta.


Elokuun PlayStation Plus- ja Games with Gold -pelit

Kuukausi vaihtui kuluneen viikonlopun aikana elokuun puolelle, joten elokuun PlayStation Plus- ja Xboxin Games with Gold -jäsenten ilmaispelit tietenkin julkistettiin. Luvassa on Pleikkarilla modernia sodankäyntiä ja putoavia ukkoja, kun taas Xboxilla tarjolle saatiin mechojen räminää ja marsilaisten tuhovoimaa.

Tutustu tarkemmin PlayStation Plus -peleihin täällä ja Games with Gold -peleihin täällä.

Fall Guysia voisi testata. Melko varmasti ei olisi muutoin tullut koskaan pelattua -zappah


Mircosoft paljastaa lisää Xbox Series X -tietoja elokuussa – huhujen mukaan luvassa on viimein toisen konsolimallin paljastus

Microsoftin uudesta Xbox-konsolista saadaan lisätietoja elokuun aikana. Xbox-pomo Phil Spencer on kertonut seuraavan ison Xbox-tapahtuman saapuvan näillä näkymin elokuun aikana. Elokuun tapahtumasta huhuiltíin jo aikaisemmin kesällä, mutta nyt Spencer on vahvistanut tilaisuuden virallisesti.

Lue koko uutinen

Toivoisin nyt enemmän tekniikkademoa, joka esittelisi laitteen tehoja. Sonyn esitys oli informatiivisempi sekä pelien että konsolinsuhteen. Microsoftilla olisi tässä vähän petrattavaa. Ois myös mielenkiintoista nähdä jo Xcloudia ja sen toimintaa. Se on itselle se kiinnostavin juttu tällä hetkellä. -paladin777

Nyt sit hinta tai ei kiinnosta! -Speedy


Uudet Red Dead Online -seikkailut saapuivat – tätä kaikkea on tarjolla

Red Dead Onlinen uusi suuri sisältöpäivitys on saapunut. Mukanaan se on tuonut peliin sen seuraavan rooliluokan, joka on tällä kertaa eläimiä tutkiskeleva naturalisti. Naturalistin urasta kiinnostuneet pääsevät tutustumaan Red Dead Onlinen sisuksissa Harriet Davenportiin, joka lähettää pelaajat niin jäljittelemään kuin keräämään tietoa pelimaailmassa elävistä otuksista.

Lue koko uutinen


Suikoden-tekijöiden uutuusroolipeli sai räjähtävän alun Kickstarterissa

Suikoden-sarjan tekijöiden uutuusroolipeli Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes on saanut heti innokkaan vastaanoton Kickstarterissa. Pelin joukkorahoituskampanja käynnistyi maanantaina ja jo samana päivänä muutamassa tunnissa se onnistui keräämään kasaan reilun 500 000 dollarin minimitavoitteensa.

Lue koko uutinen


Netflixin Noituri-kuume se vain kohoaa – The Witcher: Blood Origin paljastui

Netflix on vahvistanut jälleen yhden Noituri-aiheisen televisioprojektin, joka tekee tuloaan suoratoistopalvelun tarjontaan. Uusi sarja on kuudesta jaksosta koostuva The Witcher: Blood Origin, joka sijoittuu ajallisesti 1 200 vuoden päähän Geralt Rivialaisen seikkailuista.

Lue koko uutinen

– Jos prequel on pakko tehdä, on hyvä että se sijoittuu näin kauas menneisyyteen. Nyt mukana ei voi olla tuttuja hahmoja, jotka olisivat tarinallisista syistä kuolemattomia. -Refloni

En muista kirjoissa tai peleissä käsitelleen mitenkään kattavasti tätä hommaa, joten mielenkiinnolla otan tällaisen vastaan. Tosin niin otan melkein kaiken mitä aiheen ympäriltä tulee, kunhan pidetään laatu kohdillaan. -zappah


Ubisoftilta Splinter Cell -animaatiosarja ja Beyond Good & Evil -elokuva Netflixiin

Ubisoftin peleihin perustuvista Netflix-sovituksista raportoitiin kaksin kappalein. Ensimmäisenä Variety raportoi Splinter Cell -animaatiosarjasta John Wick -kirjoittajan voimin ja perässä The Hollywood Reporter raportoi Detective Pikachu -ohjaajan luotsaamasta Beyond Good & Evil -elokuvasta.

Lue koko Splinter Cell -uutinen täältä ja Beyond Good & Evil -uutinen täältä.

– Näin ollen minulla on hieman ristiriitaiset fiilikset juuri tämän ohjaajan valinnasta, juuri tälle elokuvalle. Mutta Beyond Good & Evil on silti peli, jonka voisin kuvitella toimivan hyvin myös elokuvana. -mecha_no_maniac

– Ohjaajasta entiedä mmutta ideana voisi kyllä toimia. Pitänee seurata mitä tulee. -Stan


GTA-julkaisija nappasi talliinsa Ori-sarjan kehittäjien uuden toimintaroolipelin

Kuvankauniista Ori and the Blind Forestista ja sen Ori and the Will of the Wisps -seuraajasta tutun studion uutuuspeli julkaistaan Take-Twon tuoreehkon Private Division -julkaisujaoston alla. Julkaisusopimus saatiin myös aikaiseksi OlliOlli-skeittipelistä tutun roller7-studion ja Armello-digilautapelin kehittäneen League of Geeksin kanssa.

Lue koko uutinen


Microsoft vahvistaa: Halo Infiniten moninpeli on pelattavissa ilmaiseksi

Tulevan Halo Infinite -räiskinnän moninpeli on pelattavissa ilmaiseksi, Microsoft vahvistaa. Vahvistus tehtiin sarjan virallisella Twitter-tilillä nopeasti sen jälkeen, kun tieto ilmaisuudesta lipsahti verkkoon jälleenmyyjälistauksesta. Tämän lisäksi Halo Infiniteä kehittävä 343 Industries on vastannut pelin ulkoasun saamaan kritiikkiin, johon suhtauduttiin varsin ymmärtäväisesti.

Lue koko uutinen

Ehdottomasti ensi vuoden odotetuin peli näillä näkymin. Nocturne vielä plussana päälle. -Hayarigami

Hyvä uutinen ja positiivinen yllätys! SEGA / ATLUS pelejä oon toivonut nimen omaan Switchille. Nintendo Switch on varmaan paras tapa kokea JRPG ainakin omasta mielestä. -Paladin777


Nämä pelit saapuvat tällä viikolla – ihmiskunta tuhotaan ja ravut nousevat eeppiseen taistoon

Jos luulit, että ihmiskunta on pahassa jamassa, niin päättyneellä viikolla se osoittautui vähintään todeksi. Ensin 15 vuoden takainen toimintaseikkailu Destroy All Humans uusittiin kylvämään aina vain näyttävämpää tuhovoimaa ja pian perässä seurasi Fight Crab, joka päästää ravut näyttämään todellisen luontonsa. Noin muuten tarjolle saapui muun muassa kauhua Maid of Skerin merkeissä, animeropettelua Fairy Taililla ja lisää pienempää The Sims 4 -lisäsisältöä.

Lue koko uutinen


Viikon aikana kerrottuja julkaisupäiviä

Lisää luettavaa