Hiljattain julkistettu neljäs The Witcher -suurrolipeli on ottanut askeleen kohti aktiivisempaa tuotantoa, CD Projektin talousjohtaja Piotr Nielubowicz vahvistaa.

Suurroolipeli on tuoreella CD Projektin talouskatsauksella esiintyvän Nielubowiczin mukaan siirtynyt esituotantovaiheeseen. Sen myötä neljännen The Witcher -pelin taustatutukimusvaihe on päättynyt, ja varsinaisia kehityskuluja kuin -resurssejakin siirretään aktiivisemmin pelin pariin.

Taustatyöhön on lukeutunut muun muassa yhteistyökuvioiden solmiminen Epic Gamesin kanssa, jonka Unreal Engine 5 -moottorin varaan neljäs The Witcher sekä studion muutkin tulevat pelit pyrkivät nojaamaan.

Kuten julkistuksen yhteydessä paljastettiin, neljäs The Witcher -seikkailu aloittaa myös kokonaan uuden Noituri-pelisaagan. Pelin paljastuksen yhteydessä julkaistussa kiusoittelukuvassa vihjataankin, että Geraltista on siirrytty eteenpäin, sillä kuvassa nähdään ilveskoulukunnan noiturimedaljonki.

Kehityksen varhaisen luonteen takia uutta peliä ei kannata odotella kauppojen hyllyille melkoiseen toviin. Studio keskittyy parhaillaan viimeistelemään myös loppuvuodelle vahistuneita uuden sukupolven The Witcher 3 -versioita sekä ensi vuodelle kaavailtua Cyberpunk 2077 -suurlaajennusta.

Lähde: CD Projekt (YouTube)

Lisää luettavaa