Japanilaiskehittäjä Vanillawaren PlayStation 2 -peli GrimGrimoire tekee paluuta remasteroidun julkaisun merkeissä. Alun perin vuonna 2007 ilmestynyt reaaliaikainen 2D-strategia suuntaa aluksi ainakin Japanissa vielä sekä PlayStation 4:lle että Switchille nimellä GrimGrimoire OnceMore.

Yllättävää ei olisi, jos länsijulkaisu vahvistuisi sekin piakkoin NIS American toimesta. Japanissa pelin julkaisee heinäkuussa Nippon Ichi Software.

OnceMoren myötä jo 15-vuotiaan pelin on määrä ehostua tietysti terävämmällä ulkoasulla mutta myös hajanaisten lisäominaisuuksien kaltaisilla lisillä. Tarjolle on tulossa ainakin pikakelausmahdollisuus sekä kyky tallentaa kesken meneillään olevien taistelujen. Luvassa on myös tuore Great Magic -loitsujärjestelmä sekä kykypuupohjainen kehitysominaisuus.

Ohessa GrimGrimoire OnceMoren japanilainen julkistustraileri.

Vuosien saatossa Vanillaware on niittänyt mainetta sellaisilla peleillä kuin Odin Sphere, Murama: The Demon Blade, Dragon’s Crown ja 13 Sentinels: Aegis Rim. Näistä viimeisin sai tällä viikolla juuri Switch-käännöksen.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa