Natsizombit ovat täällä taas – Treyarch esitteli Call of Duty: Vanguardin oman Zombies-tilan

Treyarch jatkaa Dark Aether -saagaansa Call of Duty: Vanguardissa.

14.10.2021 17:57

Activision on julkaissut ensimmäisen silmäyksen ensi kuussa ilmestyvän Call of Duty: Vanguard -sotarymistelyn omasta zombitilasta. Sledgehammer Gamesin työstämästä tarinatilasta ja moninpelistä poiketen Vanguardin Zombies-tilaa kehittää pelimoodin alkujaankin luonut Treyarch.

Vanguardin zombitila jatkaa tarinallisesti Treyarchin Black Ops Cold Warissa aloittamaa Dark Aether -saagaa pureutuen sen alkulähteisiin. Sen myötä tapahtumien keskipisteessä on Dark Aether -olentojen välinen vastakkainasettelu, joka konkretisoituu pelaajien osalta olentojen mystisten artifaktien ja riimujen muodossa.

Muun muassa Stalingradiin ja toisen maailmansodan muillekin rintamille sijoittuvan tilan povaillaan soveltuvan nopeisiin yhteenottoihin kuin myös syvällisempiin pelisessioihin. Mukaan lupaillaan tuttujen elementtien lisäksi myös uutta, satunnaisia tarvikepäivityksiä tarjoilevaa Altar of Covenants -ominaisuutta, joka tuo jokaisen ottelun varustekokoonpanoon runsaammin vaihtelua.

Zombitila on lisäksi kehitetty samalla pelimoottorilla kuin Vanguardin tarinakampanja ja moninpeli, minkä myötä pelikokemuksen pitäisi olla saumattomampi ja pelaajien kokemustasokin jakautuu kaikkien pelimuotojen kesken. Tarkempia yksityiskohtia voi katsastaa oheisesta esittelyvideosta sekä Treyarchin avainkehittäjien blogipäivityksestä.

Call of Duty: Vanguard julkaistaan 5. marraskuuta pc:lle, PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Xbox Seriesille.

Lähde: Activision

Lisää luettavaa