”Meillä on sinua kova ikävä.” – Horizon Forbidden Westin lisäosasta voi nyt löytää muistomerkin pelisarjan äkillisesti edesmenneelle näyttelijälle

Muistopäivitys löytyy pelin Burning Shores -lisäosasta.

23.6.2023 18:00

PlayStationin suosituissa Horizon-peleissäkin näytellyt Lance Reddick menehtyi äkillisesti maaliskuussa. Nyt Guerrilla Games on lisännyt pelisisältöönsä hienon pienen kunnianosoituksen näyttelijän muistoksi.

Horizon Forbidden Westin huhtikuussa julkaistu Burning Shores -niminen DLC jäi Reddickin viimeiseksi Horizon-esiintymiseksi. Hänen kunniakseen lisäosasta voi nyt löytää valotaideteoksen, jossa komeilee hänen nimensä. Muistomerkki sijaitsee kallion kiellekkeellä pelikartan pohjoisosassa, lähellä Hollywood-kylttiä. 

Guerrilla julkisti muistomerkin lisäämisen omassa sosiaalisessa mediassaan. Studio kiitää näyttelijää vuosien varrella tekemästään työstä ja kertoo hänen jättäneen heidän koko tiimiinsä merkittävän vaikutuksen. He arvostivat myös hänen energiaansa ja viisauttaan Sylens-hahmon henkiin herättämisessä.

Reddick antoi äänensä ja kasvonsa Sylensille jo Horizon Zero Dawnissa. Hän on työskennellyt myös Destiny-pelisarjan parissa vuodesta 2014 lähtien, antaen äänensä pääasiassa Commander Zavala -nimiselle hahmolle.

Näyttelijä menehtyi 60-vuotiaana kotonaan Los Angelesissa sydänsairauden vuoksi.

Alla Burning Shores -lisäosan virallinen traileri.

 

Lisää luettavaa