Max Payne -uusioversiot, Monkey Islandin paluu, neljäs The Witcher, uusi Tomb Raider ja Kingdom Hearts IV tappelivat – mikä voitti?

Mikä viime viikkojen suurjulkistuksista vetosi eniten lukijakuntaan? Nyt se selviää!

19.4.2022 11:30

Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Kyselyssä pyrittiin kartoittamaan, mikä viime viikkojen suurista pelijulkistuksista onkaan tehnyt syvimmän vaikutuksen lukijakuntaamme.

Ehdokkaina äänestyksessä olivat neljäs The Witcher -suurroolipeli, Crystal Dynamicsin Unreal Engine 5 -moottorilla työstämä seuraava Tomb Raider, kotimaisen Remedyn Max Payne -uusioversiot, Ron Gilbertin viimein luotsaama Return to Monkey Island sekä Square Enixin yllätystoimintaroolipeli Kingdom Hearts IV.

Kysely keräsi tällä erää 759 ääntä, ja lopputuloksesta ei jäänyt epäselvyyttä. Korkeimmalle korokkeelle nousivat Max Payne -uusiversiot yhteensä 34 prosentin kannatuksella.

Myös seuraava The Witcher -roolipeli kiinnostaa, sillä kannatusta riitti 31 prosentin verran. Pronssisijalle nousi lopulta Return to Monkey Island mukavalla 15 prosentin kannatuksella.

Mikä viime aikojen suurista pelijulkistuksista kutkuttaa eniten?

Kingdom Hearts IV (7 %)
 
Return to Monkey Island (15 %)
 
Max Payne -uusioversiot (34 %)
 
Seuraava The Witcher (31 %)
 
Seuraava Tomb Raider (13 %)
 

Avointen kommenttien puolella kuitenkin kävi ilmi, ettei valinta kuitenkaan ollut kaikille järin helppo.

Monkey Island ja Max Payne -remaket aika yhtälailla. Monkey Island ehkä karvan verran enemmän kuitenkin, koska kokonaan uusi peli, Augustus puntaroi.

Max Payne ehdottomasti. Monkey Islandeista ei ole kokemusta (pelisarjan historia on mielkiintoinen tosin), mutta kiinostaisi hiukan tietää selviääkö saaren salaisuus. Tomb Raideria kohtaan oli kyllä pikkuinen kiinnostus. En toki ole varma hommaanko, koska edellisten pelien tyyli ei täysin iskenyt, tuumi Lander.

– Kyllä se klassikon paluu on pakko olla, eli Monkey Island, varsinkin kun veteraanikööri koossa tekemässä. Tosin kaikkia noita tulee varmasti pelattua, paitsi Kingdom Heartsia, veikkaili Izmou.

– Annoin ääneni The Witcherille ja olen aika luottavainen siitä, että CD Projektilla pidetään huoli siitä, ettei Cyberpunkin töppäilyt toistu ja toisaalta ilman cross-gen -taakkaa siitä ei ehkä olekaan niin suurta pelkoa. Erittäin kiinnostavaa nähdä, minkä suunnan peli ottaa nyt kun tekijöillä on vapaammat lähtökohdat hahmojen ja maailman suhteen, Ananaz pohti.

– Kyllä se paluu Apina saarelle on se kovin juttu. Max Payne kutkutteli mielenkiintoa myös, mutta eihän siinä apinoita ole, JayeizH sanaili.

Toimitus kiittää kaikkia vastanneita! Muistakaa kertoa näkemyksenne myös tämänkertaisessa viikkokyselyssä.

Lisää luettavaa