Marvel’s Avengersin elokuisissa betatesteissä runsaasti pelattavaa – Haukansilmä peliin julkaisun jälkeen

Crystal Dynamics valotti elokuussa käynnissä olevien Marvel's Avengers -betaviikonloppujen sisältöä.

3.8.2020 22:25

Crystal Dynamics on vahvistanut yksityiskohtia Marvel’s Avengers -pelin elokuisten betatestien sisällöstä. Samalla studio valotti hieman pelin varsinaisen julkaisun jälkeisiä suunnitelmia, joihin ensimmäisenä lukeutuu Clint Barton, eli tuttavallisemmin Haukansilmä.

Betan noin kaksikymmentä tehtävää antavat kehittäjien mukaan kattavan kuvan pelin kokonaisannista, joten mukaan on ympätty yksinpelisisältöä tarinakampanjasta, maksimissaan neljän hengen yhteistyötehtäviä sekä maistiasia hahmojen kehityksestä ja maailmassa etenemisestä. Golden Gate -tutoriaalitehtävän ja kahden sankaritehtävän läpäistyä valittavaksi avautuvat niin Rautamies, Neiti Ihme, Hulk ja Musta Leski, joista jokaisen voi kehittää sankaritasolle 15 ja voimatasolle 45.

Hahmokehitys säilyy beta-viikonloppujen ajan, mutta ei kantaudu lopulliseen peliin. Betaan osallistuminen sen sijaan avaa kaksi uniikkia nimilaattaa, jotka vuorostaan siirtyvät myös emopeliin asti.

PlayStation 4 -version ennakkotilaneiden betatestit ovat käynnissä 7. – 9. elokuuta. Kaikille avoin PS4-beta sen sijaan on viikkoa myöhemmin 14. – 16-.elokuuta, jolloin pyörähtävät käyntiin myös pc- ja Xbox One -ennakkotilaajien betat. Kolmas ja viimeinen testisessio on täysin avoin kaikkien alustojen pelaajille 21. – 23. elokuuta.

Tulevaisuutta Crystal Dynamics valotti sen verran, että Marvel’s Avengersin julkaisun jälkeen peliin lisättävä Haukansilmä saa oman pelikampanjan, jota voi pääkampanjasta poiketen pelata joko yksin tai yhteistyössä muiden pelaajien kanssa. Haukansilmän kaltaisten lisähahmojen luvataan olevan myös yhtä syvällisiä ja uniikkeja kuin pelin kuusi aloitussankaria.

Kaikkiin tuoreisiin julkistuksiin voi uppoutua syvemmin oheisten esittelyvideoilla.

Marvel’s Avengers saapuu kauppoihin 4. syyskuuta pc:lle, PS4:lle, Stadialle ja Xbox Onelle. Pelistä saadaan myöhemmin myös PlayStation 5- ja Xbox Series X -versiot.

Lähde: Crystal Dynamics

Lisää luettavaa