Martti Suosalo nähdään Control-toimintapelissä Ahtina, tangoa rakastavana ja rallienglantia höpöttävänä suomalaisena

Martti Suosalo on mukana Remedy Entertainmentin tulevan Control-pelin näyttelijäkaartissa.

4.6.2019 17:55

Suomen arvostetuimpiin näyttelijöihin lukeutuva Martti Suosalo nähdään elokuussa ilmestyvässä Control-pelissä. Suosalo näyttelee espoolaisen Remedy Entertainmentin kehittämässä yliluonnollisessa toimintarymistelyssä Ahti-nimistä hahmoa, josta julkaistiin myös ensimmäinen kuva.

Ahtia kuvaillaan erikoiseksi talonmieheksi, joka on kuin kotonaan pelin näyttämönä toimivassa The Oldest Housessa, eli Vanhimmassa talossa. Salaisen ja labyrinttimaisen virastotalon tehtävänä on taistella todellisuutta muovaavia Hiss-olentoja vastaan, minkä myötä se on täynnä okkultistista uhkaa ja sitä tutkivaa hullua tiedettä.

–  Onko hän vain tangoa rakastava ja rallienglantia höpöttävä suomalainen, vai jotain paljon salaperäisempää, Remedyn Twitter-tilillä kiusoitellaan.

Suosalon ohella muita peliin kiinnitettyjä näyttelijöitä ovat muun muassa James McCaffrey sekä Matthew Porretta, jotka antoivat äänensä myös Remedyn aiemmille pelisankareille, Max Paynelle sekä Alan Wakelle.

Controlin pelattavana päähahmona Jesse Fadenina nähdään Courtney Hope, joka on tullut tutuksi Remedyn edellisen Quantum Break -pelin Beth Wilderina sekä suomalaisillekin varsin tutun Kauniit ja rohkeat -televisiosarjan Sally Spectrana.

Control julkaistaan elokuun 27. päivä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä pc:lle Epic Games Storessa.

Katsasta pelin traileri täältä.

Lähde: Remedy

Lisää luettavaa