Maksullinen nettipeluu käynnistyy Switchilla ensi viikolla, uusi Direct tällä viikolla

Switchin maksullisen verkkopalvelun aika alkaa olla käsillä.

12.9.2018 22:29

Nintendo on käynnistämässä sen maksullisen Switch-verkkopalvelun ensi viikolla 19. syyskuuta. Muutoksen myötä Switchilla verkkopelaaminen ei ole siis enää ilmaista, vaan siitä joutuu maksamaan jäsenmaksua.

Tarjolla on ainakin näin alkuun neljä erilaista maksuvaihtoehtoa. Kokonaisen vuoden jäsenyys kustantaa 20 euroa, kolme kuukautta kahdeksan euroa ja yksittäinen kuukausi neljä euroa. Neljäntenä optiona tarjotaan niin sanottua 35 euron perhejäsenyyttä, jossa maksimissaan kahdeksan samaan perheryhmään kuuluvaa tunnusta voivat käyttää verkkopalveluita.

Palvelun aktivoituessa sitä voi testata ilmaiseksi seitsemän päivää.

Verkkopelaamisen lisäksi jäsenyyteen kuuluu osaksi erilaisia tarjouksia, kirjastollinen nettiominaisuuksilla varustettuja NES-pelejä ja pilvitallennusmahdollisuus. Pilvitallennuksia eivät tue automaattisesti tosin kaikki Switchin pelit, mitä Nintendo perustelee nettipelien huijauksenestolla. Tällaisia pelejä ovat ainakin Splatoon 2, Dark Souls Remastered ja FIFA 19.

NES-kirjastoon kuuluu julkaisussa 20 peliä, joiden joukkoon lukeutuu muun muassa Dr. Mario, Super Mario Bros. 3 ja Balloon Fight. Lisää on luvattu mukaan tasaiseen tahtiin.

Tarkemmin palveluun voi tutustua Nintendon kotisivuilla.

Tarkoituksena Nintendon on jakaa lisätietoja palvelusta myös seuraavassa Direct-verkkolähetyksessään. Alunperin viime viikolle kaavailtu lähetys on tapahtumassa nykytiedon mukaan nyt Suomen aikaan 14. syyskuuta kello 1.00.

Lähde: Nintendo of Europe (Twitter)

Lisää luettavaa