Lukijat ovat puhuneet.

Kotimaiset Trine-pelit on nyt laitettu paremmuusjärjestykseen lukijoiden äänien perusteella.

Ensimmäiselle sijalle nousi ehkä jopa hieman yllättäen sarjan ainoa 3D-seikkailu Trine 3: The Artifacts of Power. 39 prosenttia äänestäjistä valitsi sarjan kolmannen osan omaksi Trine-suosikikseen. Toiselle sijalle nousi Trine 2, joka keräsi 21 prosenttia äänistä.

Kolmannella sijalla häämöttää aito ja alkuperäinen Trine yhdeksällä prosenttilla, sekä neljännellä sarjan tähän mennessä tuorein julkaisu, eli Trine 4: The Nightmare Prince neljällä prosentilla.

27 prosenttia äänestäjistä ei ole vielä tutustunut Trine-sarjaan, mutta ehkäpä vastikään paljastettu Trine 5: A Clockwork Conspiracy tarjoaa ilmestyessään hyvän mahdollisuuden hypätä Trine-kelkkaan.

Mikä Trine-peleistä on suosikkisi?

Trine 9 %
 
Trine 2 21 %
 
Trine 3: The Artifacts of Power 39 %
 
Trine 4: The Nightmare Prince 4 %
 
Trine-pelit eivät ole minulle vielä tuttuja. 27 %
 
Ääniä yhteensä: 459
 

Alla muutama poiminta alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta.

Pelasin vain ykkösen ja kakkosen läpi aikoinaan. Tykkäsin kakkosesta paljon enemmän, joten annoin äänen nyt sille. Vitosen julkistaminen sai minut kuitenkin ostamaan nyt kolmosen ja nelosen, ja pelaan parhaillaan koko sarjaa läpi. Saa nähdä onko se kolmonen niin kehno kuin sanotaan, Refloni toteaa.

Neljäs ehdottomasti! Se jatkoi kolmosesta alkanutta kolmen sankarin kyvyn monipuolistamista, jolloin velhosta tuli hyödyllisempi taistelussa, ritarista tarpeellisempi pulmanratkonnassa ja tasohyppelyssä sekä varkaasta tärkeämmän pulmanratkonnassa, PhceeTherion sanailee.

Vain kahta ensimmäistä pelannut ja kyllä se Trine 2 oli loistava jatko-osa, upean näköinen (vielä tänäkin päivänä), upea musiikki, huumori jne, Balnazzard kertoo.

Suuret kiitokset kaikille kyselyssä äänestäneille! Lisää kommentteja ja arvosteluja voit lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta.

 

Lisää luettavaa