Lukijat ovat puhuneet.

Nintendo Switch Onlinen retropelit ovat Pelaajan lukijoihin kuuluvien Switch-omistajien suosiossa. Peräti 39 prosenttia kyselyyn vastanneista on kokeillut Switch Onlinen tarjoamia retropelejä. 23 prosenttia vastaajista ei sen sijaan ole kokeillut pelejä lainkaan. Karkeasti laskettuna peleistä nauttii siis noin kaksi kolmasosaa Pelaajaa lukevista Switch-omistajista.

39 prosenttia vastaajista ei vastauksensa mukaan omista tällä hetkellä Switchiä, eikä ole sen takia kokeillut Switch Onlinen tarjoamia retropelejä.

Oletko kokeillut Switch Onlinen retropelejä?

Kyllä 39 %
 
En 23 %
 
Minulla ei ole Switchiä 39 %
 
Ääniä yhteensä: 457
 
Keräsimme kyselyn kommenttiosiosta muutaman noston alle.
 
– Itselläni on ihan perus Nintendo Switch Online ja kokoelmista löytyy joitain erittäin hyviä pelejä kuten EarthBound, The legend of Zelda: A Link to the past ja F-Zero, Aplay toteaa, – Joten kyllä.
 
– Tuleehan noita kaikkia pelattua, kun on se kalliimpi tilaus eikä kyllä sitäkään voi kalliiksi millään muotoa sanoa jos vaan hankkii kasaan porukan ja ottaa perhetilauksen, alle kympillä vuosi, Jedimindtrick tuumailee.
 
– Kyllä! Super Mario Land 2 – The Six Golden Coins pian jo läpi, Megaman kertoo.
 
Suuret kiitokset kaikille kyselyssä äänestäneille! Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Muista osallistua myös uuteen viikon kysymykseen!

 

Lisää luettavaa