Lukijat ovat puhuneet.

Äskettäin julkaistun Star Wars Jedi: Survivorin ongelmat ylettivät myös Pelaajan lukijoihin asti. 20 prosenttia kyselyyn vastanneista on törmännyt ongelmiin pelisessioidensa aikana. Se on karkeasti kaksi kolmasosaa peliä pelanneista vastaajista, eli ongelmat ovat ylettäneet melko laajalle osalle vastaajista.

Kymmenen prosenttia vastaajista ovat sen sijaan olleet onnekaita, eivätkä ole törmännyt Jedha-reissujensa aikana ongelmiin. 70 prosenttia vastanneista katsoi vain vastaukset, eli ei ole koskenut kyselyn peliin.

Oletko törmännyt ongelmiin Star Wars Jedi: Survivoria pelatessasi?

Kyllä 20 %
 
En 10 %
 
En ole pelannut peliä 71 %
 
Ääniä yhteensä: 500

 

Osa kyselyyn vastanneista innostui myös kommentoimaan asiaa. Alla siis pari nostoa alkuperäisen uutisen kommenteista.

Kyllä. Ea Play Proon kautta piti pelata mutta peliä ei pysty edelleenkään edes lataamaan. Sinne meni 15€ hukkaan, rap tokaisee.

Ps5:lla voisi olla parempikin, mutta toimii ihan jees. Screen tearingia on välillä, fps tippuu välillä ja kaatui mulla kerran, kurrinen123 sanelee.

Kiinnostaisi, mutta katsotaan puolen vuoden päästä uudestaan jos peli olisi silloin jossain määrin järkevässä tilassa, lindario toteaa.

Suuret kiitokset kaikille kyselyssä äänestäneille! Lisää kommentteja ja arvosteluja voit lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta.

 

Lisää luettavaa