Pelaajalehti.comin etusivulla olevissa kyselyissä tiedustellaan lukijoidemme mielipidettä milloin mistäkin aiheesta.

Viime viikolla kyselimme, kuinka moni kaavailee PS VR:n hankkimista vielä tämän vuoden puolella. Vastaajista huomattava 70 prosentin enemmistö ei ole syystä tai toisesta loikkaamassa virtuaalitodellisuuteen konsolilla, joko hinnan, väärän konsolialustan, kiinnostuksen puutteen tai teknologian mahdollisen kehittymisen takia. Kaikista vastanneista PS VR:n aikoo hankkia yksi prosentti nykyisellä hinnallaan, mutta hinnan alentuessa laite saattaisi mennä hankintaan yhteensä 15 prosentilta.

Laitteen omistaa jo 14 prosenttia.

Vastauksia kertyi yhteensä 959 kappaletta.

Oletko hankkimassa vielä tämän vuoden puolella PlayStation VR:n?

Minulla on jo PS VR 14 %
 
Aion hankkia PS VR:n hinnasta riippumatta 1 %
 
Hankkisin, mikäli hinta laskisi alle 300 euron 3 %
 
Hankkisin, mikäli hinta laskisi alle 200 euron 12 %
 
Ei, en pelaa PlayStation 4:llä 14 %
 
En, se on liian kallis 12 %
 
En, PS VR ei kiinnosta 33 %
 
Ei, odotan päivittyneen PS VR -mallin ilmestymistä 11 %

 
Poimintoja lukijakommenteista:
 

– Äänestin, että odotan päivittyneen mallin ilmestymistä vaikka tuo ei ilmeisesti ihan sitä tarkoita mitä minä tarkoitan päivittyneellä mallilla. VR on mielenkiintoinen konsepti, mutta ei vain tarpeeksi hyvä vielä omaan makuun. Eli odotan seuraavan sukupolven laitteita. En aio ostaa sitä päivitettyä mallia nykyisestä PSVR:stä vaikka sitä äänestinkin, snaketus toteaa.

– En, PS VR ei kiinnosta. Tuohon voisin lisätä ettei mikään VR kiinnosta, ei vaan jotenkin yhtään sytytä. Ehkä yksi isoimpia ongelmia on etten pysty kuvittelemaan että sellaiset pelit joista eniten pidän sopisivat VR:lle, tuumi qlaos.

– Vastasin että hankkisin jos saisi alle 300€. Hyvät uutiset on siinä että onnistuin löytämään viime torstaina Verkkokauppa.comista hintaan 299€ Meni samantien tilaukseen, iloitsi Leo_M3ss1Nro10.

Tämän viikon kysymyksessä tiedustelemme, mikä oli viikon pelijulkistuksista suurin. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä.

 

Lisää luettavaa