Lukijat ovat puhuneet: Perus-Switch houkuttelee enemmän kuin uusi Switch Lite

Nintendo Switch Lite tekee tuloaan, mutta leijonanosa lukijoista on joko hankkinut tai aikoo hankkia perusmallin.

29.7.2019 11:00

Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Kuluneen viikon aikana lukijoilta kysyttiin, meneekö vain kannettavaan pelaamiseen keskittyvä Nintendo Switch Lite -konsoli hankintaan.

Vastaanotto Lite-versiota kohtaan oli varsin haalea, sillä Nintendo Switchin perusmalli koetaan houkuttelevampana kuin kannettavaan pelaamiseen taittuva Switch Lite. Yhteensä 775 vastaajasta 40 prosentin enemmistö omistaakin jo perus-Switchin eikä aio päivittää konsolia tulevaan Lite-malliin, kun taas tulevista hankkijoista 19 prosenttia suunnittelee juurikin perusmallin ostamista.

Alkuperäisen mallin kiinnostavuus näkyi myös avoimissa kommenteissa.

– Switch viettää 90% ajasta telakassa joten tämän ostolle ei ole mitään tarvetta, summaa partajeesus.

– Ei mene, jos joskus Swithin ostan niin se on sitten tuo perusmalli. Itselleni vain kannettavalla mallilla ei ole mitään käyttyöä, edes Nintendo 3DS ei ole ollut kuin tasan kerran pidemmällä reisulla mukana joten suuri osa ajasta kannettavilla konsoloiellakin on tullut pelattua vain kotona, totesi Balnazzard.

– Se perusmalli paremmalla akkuteholla menee hankintaan. Olisin joka tapauksessa perusmalliin päätynyt, kun kotikonsoliksi olen Switchin aina mieltänyt ja tykkään mahdollisuudesta pelata isolla ruudulla, puntaroi Teräskäsine.

Vain 2 prosenttia vastaajista aikoo päivittää vanhan perusmallinsa Liteen, kun taas konsolin kelkkaan vielä loikkaamattomista 8 prosenttia aikoo hankkia Switch Liten. Toisin sanoen kannettavan mallin kelkkaan on siis loikkaamassa yhteensä 10 prosenttia vastaajista.

30 prosenttia vastaajista ei ole hankkimassa Switchiä lainkaan.

Muistakaa myös vastata tämän viikon kysymykseen, jossa äänestetään lukijoille muistorikkainta The Sims -peliä. Omaa suosikkiaan voi äänestää (ja rakkaimpia muistoja jakaa!) koko kuluvan viikon aikana täällä.

Meneekö vain kannettavaan pelaamiseen keskittyvä Nintendo Switch Lite -konsoli hankintaan?

 

Kyllä menee, vaikka omistan jo alkuperäisen Switchin 2 %
 
Kyllä menee, en omista perusmallia 8 %
 
Ei mene, omistan jo alkuperäisen Switchin 40 %
 
Ei mene, suunnittelen perusmallin hankkimista 19 %
 
Ei mene, Switch ei ole hankintalistalla lainkaan 30 %
 

 

Lisää luettavaa