Lukijat ovat puhuneet: GTA-sarjan suosikkipäähahmo valittiin

Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Näin viime viikolla äänestettiin.

17.8.2020 13:11

Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvinneet. Kuluneen seitsemän vuorokauden aikana sivustolla äänestettiin suosikkipäähahmoa Grand Theft Auto -sarjan kolmiulotteisten osista, ja voittoon nousi yksi hahmo selkeästi yli muiden.

Yhteensä 945 vastaajasta 26 prosentin enemmistö äänesti monista mainioista vaihtoehdoista ensimmäiselle sijalle Grand Theft Auto V:n sekopäisen Trevor Philipsin. Trevor peittosi viiden prosentin erolla toiseksi tulleen Grand Theft Auto: Vice Cityn Tommy Vercettin sekä kuudella prosentilla kolmanneksi kavunneen Grand Theft Auto: San Andreasin  C.J.:n, eli Carl Johnsonin.

Pelaaja.fin avointen kommenttien puolella Trevor ei kuitenkaan kerännyt perusteluja, mutta muut valinnat kylläkin. Kaikki tarkemmat tulokset voi katsastaa kommenttipoimintojen perästä.

– Vaikea kysymys Nikon, C.J ja Michaelin välillä. Vastaan Michael koska hänen elämänsä on vain mielestäni mielenkiintoisin, taistelujake puntaroi.

– Toni Cipriani on mieluisin vastaukseni. Ehkä hän ei ollut III:n ja VC:n hahmoja sukkelampi, mutta erinomaisessa pelisarjassa eroa on niin vaikea tehdä näin vuosienkin kuluttua, että jätän vastaukseni perustumaan pieniin yksityiskohtiin, kuten vertaamalla San Andreasin Carl Johnsonin asenneongelmaan jossakin yhdessä tehtävässä. ”Ai minäkö joudun taas…”, perusteli Erik H.

– Kaikki ovat erinomaisia hahmoja, mutta kyllä Tommy Vercetti on paras, huudahti Le Toilètte.

Kuka on GTA-sarjan kolmiulotteisten osien päähahmoista suosikkisi?

Claude (GTA III) 2 %
 
Tommy Vercetti (Vice City) 21 %
 
C.J. (San Andreas) 20 %
 
Toni Cipriani (Liberty City Stories) 1 %
 
Victor Vance (Vice City Stories) 1 %
 
Niko Bellic (GTA IV) 15 %
 
Johnny Klebitz (The Lost and the Damned) 1 %
 
Luis Fernando Lopez (The Ballad of Gay Tony) 1 %
 
Michael De Santa (GTA V) 8 %
 
Franklin Clinton (GTA V) 4 %
 
Trevor Philips (GTA V) 26 %
 
Ääniä yhteensä: 945

Lisää luettavaa