Lukijat ovat puhuneet: Geraltin on aika väistyä neljännen The Witcher -suurroolipelin pääroolista

Viime viikon The Witcher -aiheisen kyselyn tulokset ovat selvillä.

4.4.2022 12:15

Pelaaja.fin viime viikon kyselytulokset ovat selvillä. Kuluneiden seitsemän päivän aikana tiedustelimme, kenet lukijakunta haluaisi nähdä CD Projektin vahvistaman neljännen The Witcher -suurroolipelin pääroolissa.

Kuten julkistus osoittaa, CD Projekt itse viestii kyseessä olevan täysin uuden Noituri-saagan alku. Se ei kuitenkaan estänyt kysymästä, näkisivätkö lukijat mieluusti Geraltin jatkavan seikkailujaan vai onko nyt oikea hetki muuttaa sarjan suuntaa.

Kysely keräsi tällä erää tyydyttävät 593 vastausta, joista lähes 50 prosentin enemmistö oli lopulta sitä mieltä, että on aika antaa parrasvalo täysin uudelle hahmolle. Avointen kommenttien pohjalta uusi hahmo voisi hyvinkin olla myös itse luotu hahmo roolipelipiirteiden elävöittämiseksi. Sen sijaan noin neljännes vastaajista olisi toivonnut Geraltin paluuta ja lähes toinen neljännes Cirin astumista parrasvaloihin.

Kenet haluaisit nähdä vahvistetun neljännen The Witcher -roolipelin päähahmona?

Täysin uuden hahmon 46 %
 
Geraltin 24 %
 
Cirin 23 %
 
Jonkin muun entuudestaan tutun hahmon 7 %
 

Avointen kommenttien puolella näkymyksiä perusteltiin seuraavasti.

– Taysin uuden hahmon, voisi kerrankin ne vanhat hahmot jättää rauhaan kun tarinakin on saatu päätökseensä. Ciri ehkä kiinnostaisi, mutta mieluummin uusi hahmo. Ehkäpä itse luotu Witcher, vaikka yhtymäkohtia Dragon Age Originsiin olisi tällä ratkaisulla aika reilusti. Mielenkiintoista olisi pelata myös Trissin tai Yenneferin kaltaisella velholla, maalaili Angel of Death.

– Ensimmäisenä mieleen tuli Ciri, mutta pidemmälle ajateltuna hieman ikääntynyt Ciri ja/tai Geralt toimisi paremmin mentorityyppisenä hahmona, joten jokin kokonaan uusi hahmo omasta mielestäni sopisi paremmin, puntaroi Qustav.

– Geraltin tarina sai minusta Witcher 3:n viimeisessä DLC:ssä hienon päätöksen, joten en välttämäti kaipaa enempää seikkailuja hänelle. Ciri voisi olla päähähmona mielenkiintoinen. Naispuoliset sankarit on nykypeleissä suosittuja hahmoja. Silti ehkä kallistuisin vaihtoehtoon, jossa pelaaja saisi luoda itselleen ihan oman noiturinsa ja vaikuttaa sen persoonaan ja valintoihin. Pelihahmon tarina voisi sijoittua sen Witcher 3:n toisen DLC:n jälkeiseen aikaan, jakaen silti peliuniversumin edellisistä peleistä tuttujen npc-hahmojen kanssa. Tämä olisi CDPR:lle ehkä se haastavin vaihtoehto toteuttaa, mutta minulla on täysi luottamus siihen, että he siihen kykenisivät, analysoi GrumpyOldMan.

– Ehdottomasti oman hahmon, joka luodaan pelin alussa ja sillä saisi sitten ropettaa. Saisi sitten ite päättää, pysyykö neutraalina vai lähteekö tekemään pahojaan tai hyviään. Toki myös valmiiksi luotu uusi hahmo olis ihan ok, mutta ehdottomasti kaipaisin enemmän ropemahdollisuuksia, jos haluaakin vaikka lähteä vähän synkemmille poluille. tuumi Kite8D.

Toimitus kiittää kaikkia vastanneita! Muistakaa vastata myös tämän viikon kyselyyn!

 

Lisää luettavaa