Lukijat ovat puhuneet.

EA:n avaruuskauhusarjan pelit on nyt laitettu virallisesti paremmuusjärjestykseen ja tulokset ovat selvillä. Ykköseksi nousi sarjan ensimmäinen peli, eli vuoden 2008 Dead Space. Peli keräsi 64 prosenttia äänistä.

Hopeasijalle nousi sen sijaan sarjan toinen peli, Dead Space 2, joka keräsi 28 prosenttia äänistä. Kolmanneksi jäi sarjan kolmas peli, joka keräsi vain kahdeksan prosenttia äänistä.

Mikä on Dead Space -trilogian paras osa?

Dead Space 64 %
 
Dead Space 2 28 %
 
Dead Space 3 8 %
 
Ääniä yhteensä: 379
 
Osa äänestäjistä innostui myös kommentoimaan äänestystä. Alla pari poimintaa alkuperäisen uutisen kommenttiosiosta.
 
– Paremmuusjärjestys menee ainakin itsellä tuon versionumeroinnin mukaisesti. Eka Dead Space on loistava, toinenkin oli hyvä, mutta tuo kolmas ei enää säväyttänyt samalla lailla niiden moninpeliosuuksien takia, GrumpyOldMan kommentoi.
 
– Sen verran muistan että kolmonen se ei ainakaan ole. Kai se ihan hauskaa cooppia oli mutta ei se enää ollut sitä Dead Spacea mitä kaksi ekaa, zappah toteaa.
 
– Ensimmäinen oli kyllä oman aikansa ja genrensä mestariteos, toinen jatkoi perinnettä entisestään ja kolmannesta tuli melkoinen action-schlick, NIITIN sanelee.
 
Suuret kiitokset kaikille kyselyssä äänestäneille! Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Muista osallistua myös uuteen viikon kysymykseen!

 

Lisää luettavaa