Conan Exiles -pelistä tuttu Fancom työstää parhaillaan Frank Herbetin legendaariseen Dyyni-sarjaan perustuvaa avoimen maailman massiivista selvitymismoninpeliä.

Gamescom Opening Night Live -tapahtumassa paljastettu peli toteutetaan yhteistyössä viime vuoden Dyyni-elokuvan tuottaneen Legendary Entertainmentin kanssa, joka näkyy peliä kiusoittelevan animaatiotrailerin graafisesta ilmeestä.

Pelin kerrotaan antavan pelaajille useita erilaisia rakentelumahdollisuuksia aina aavikkomyrksyistä selviytymiseen suojaavista hökkeleistä massiivisiin linnoituksiin. Omaa hahmoa pystyy niin ikään muokkaamaan oma maun mukaisesti.

Arrakikselle sijoittuvassa pelissä tarjotaan luonnollisesti mahdollisuus opetella kävelemään valtavalla aavikolla ilman, että hiekkamadot nielaisevat pelaajaa mukanaan. Myös rohdon kerrotaan olevan isossa osassa peliä ja sen nauttimisen lisäksi sitä voi keräillä ympäri planeettaa.

Omaa rohtokeräilijää tulee suojella, sillä muut pelaajat ja tekoälyn kontrolloimat viholliset ovat hyvinkin kiinnostuneita arvokkaasta materiasta. Pelin taisteluita kuvaillaan massiivisiksi ja verisiksi kokemuksiksi, jotka vaihtelevat jalalta kulkuneuvoihin ja maasta ilmaan saumattomasti.

Dune Awakeningin julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu, mutta pelin tuleviin betatesteihin pystyy ilmoittautumaan jo nyt pelin kotisivulla.

Lähde: Dune Games

Lisää luettavaa