Laaja pelihyväntekeväisyystapahtuma palvelunestohyökkäyksen kohteeksi

Extra Life-järjestön hyväntekeväisyystapahtuma ei startannut mukavasti. Järjestön pitäjät ilmoittivat joutuneensa heti startissa palvelunestohyökkäyksen kohteeksi.

3.11.2013 04:59

Pelihyväntekeväisyydestä on kovaa tahtia tullut merkittävä trendi, mistä onkin jälleen tänä viikonloppuna saatavilla hurjasti näytteitä. Hyväntekeväisyysjärjestö Extra Lifen järjestämä rahankeruutempaus käynnistyi virallisesti aiemmin lauantai-iltana Suomen aikaan, mikä tarkoitti, että useat eri pelaajat ja ryhmittymät ryhtyivät lähettämään pelaamisestaan suoraa videokuvaa nettiin haaliakseen varoja lastensairaaloille.

Vuonna 2008 alkunsa saanut tempaus ei tällä kertaa startannut kuitenkaan ongelmitta. Extra Lifen kotisivut – joita kautta hyväntekeväisyysrahat kerätään – kaatui nimittäin yllättäen hyväntekeväisyystapahtuman alkuhetkillä. Järjestö myöhemmin ilmoitti, että syynä tähän ei ollut myöskään mikään tekninen hikka, vaan palvelunestohyökkäys.

– Niin turhauttavaa kuin tämä onkin kaikille osallisille, kalpenee se siihen nähden, mitä lapset joita yritämme pelastaa käyvät läpi. Henkilökohtaisesti tämä kyseinen fakta onkin ainut asia, joka pitää minut joten kuten rauhallisena, Extra Life -perustaja Jeremy Adams tiedotti järjestön Facebook-sivuilla.

Järjestön sivut näyttäisivät nyt kirjoitushetkellä toimivan ainakin hitaahkosti. Näin ollen eri pelilähetykset surraavatkin myös jo eteenpäin omaa tahtiaan.

Tapahtumiin osallistuviin useisiin osapuoliin voi tutustua järjestön kotisivujen takaa. Mukana hyväntekeväisyyspelaamisessa ovat muun muassa Rooster Teeth, Giant Bomb, Raven Software ja Wizards of the Coast.

Lähde: Extra Life (Facebook)

Lisää luettavaa