Kuoleman porteillakin käynyt Gigantic sai virallisen julkaisupäivän

Jättihirviöillä kyllästetty Gigantic on saanut julkaisupäivän, vaikka vuosi sitten sen kehittäjä paini vielä talousongelmien parissa.

23.6.2017 21:56

Xbox Onen ja Windows-koneiden tuore verkkovetoinen areenatoimintapeli Gigantic on saanut julkaisupäivän. Virallisessa muodossa sitä voidaan odottaa saataville 20. heinäkuuta, mikä muun muassa tarkoittaa sen saapumista viimein ihan Steamiinkin asti.

Julkaisupäivä Giganticille on vahvistunut noin vuoden verran sen jälkeen, kun kehittäjä Motiga löi hynttyyt yhteen julkaisija Perfect Worldin kanssa. Diili käytännössä pelasti koko pelin, sillä aiemmin vuoden 2016 helmikuussa studio oli ajautunut talousongelmiin ja joutunut jo esimerkiksi karsimaan miehistöään.selviytyäkseen.

Avoimessa beta-testissa Gigantic on ollut hajanaisesti viime joulukuusta asti. Nyt kesäkuussa peli on varustettu esimerkiksi mahdollisuudella pelata botteja vastaan ja käyttää hyödyksi sen sisäistä ääni-chattia. Motiga on pyrkinyt samalla myös parantamaan tapaa, jolla Gigantic opettaa uusille pelaajille pelin saloja.

Ytimeltään Gigantic koostuu verkko-otteluista, joissa aina kaksi viiden hengen pelaajajoukkuetta ottavat aina keskenään yhteen. Kummankin joukkueen tarkoituksena olisi päihittää aina ajoittain pelialueelle ilmaantuva vastajoukkueen jättiläishirviö, joka itsekin on kykeneväinen puolustamaan hieman itseään. 

Giganticin avoimeen betaan voi tutustua sen kotisivujen kautta.

Lähde: Gigantic (kotisivu)

Lisää luettavaa