Aloy jatkoi seikkailuaan viime vuonna julkaistussa Horizon Forbidden West -pelissä ja nyt siihen on saatavilla myös ensimmäinen laajennusosa, Burning Shores. Tarkkasilmäisimmät pelaajat ovat voineet bongata siitä myös hauskan pienen viittauksen toiseen PlayStationin suosikkifranchiseen, nimittäin The Last of Usiin.

Lisäosan tiimellyksessä pelaajat pääsevät ottamaan aseekseen tutun näköisen värikkään jousipyssyn, joka on nimetty Toy Bow’ksi. Aseella on päästy aiemmin ammuskelemaan Seattlen merimaailmassa The Last of Us Part II -pelissä.

Easter eggin huomasi ensimmäisenä Reddit-sivuston käyttäjä AlbusDumbldor. Julkaisussaan hän kuvailee jousipyssyä ”parhaaksi aseeksi ikinä”. Alkuperäistä Reddit-postausta pääsee vilkaisemaan täältä.

Burning Shores -DLC julkaistiin keskiviikkona 19. huhtikuuta PlayStation 5 -konsolille. Sen pelaaminen vaatii, että alkuperäispelin tarina on läpäisty kokonaisuudessaan. Lisäosa vie pelaajat päähenkilö Aloyn kanssa uuteen seikkailuun muinaisen Los Angelesin saaristoituneisiin ja vulkaanisiin raunioihin.

Alla Horizon Forbidden West: Burning Shores -traileri.

Lähde: PlayStation LifeStyle

Lisää luettavaa