J.J. Abramsin studion pitkään kehitteillä ollut vakoojapeli näyttäisi vihdoin etenevän – betatestaus alkanut Malesiassa

Bad Robot Gamesin Spyjinx-mobiilipelistä on vihdoin saatu lisätietoa.

5.4.2020 11:01

Muun muassa uusista Star Wars -elokuvista tutun elokuvaohjaaja J.J. Abramsin pelistudio Bad Robot Gamesin ja Epic Gamesin jo pitkään yhteistyössä työstämästä Spyjinx-vakoojapelistä on vihdoin saatu lisätietoja pitkän hiljaiselon jälkeen.

Spyjinx julkistettiin jo vuonna 2015 ja betatestauksen oli määrä alkaa seuraavana vuonna. Todellisuudessa näin ei kuitenkaan käynyt. Betatestaus käynnistyi vasta 1. huhtikuuta tänä vuonna, ja pelkästään Malesiassa. Spyjinxin kotisivujen mukaan Australia on seuraavana listalla, mutta muita maita tai alueita ei mainita lainkaan.

Jo alkuperäisen julkistuksen jälkeen tiedettiin, että Spyjinx yhdistelee toiminnallista strategiapelaamista ja roolipelimäistä hahmonkehitystä. Käytännössä tämä kotisivujen perusteella tarkoittaa sitä, että pelaaja kilpailee muiden pelaajien kanssa parhaan vakoojan tittelistä suorittamalla ryöstöjä ja vakoilutehtäviä hyödyntämällä erilaisia apuvälineitä. Varsinaista pelaamista ei kuvailla sen tarkemmin, mutta nopeuden kerrotaan olevan avainasemassa. Sen roolia ei avata yksityiskohtaisemmin, mutta vakoilutehtävissä vaikuttaisi olevan aikaraja.

Keskeisessä asemassa vaikuttaisivat olevan myös pelaajien tukikohdat. Pelaajat voivat suunnitella oman tukikohtansa suunnittelun ja rakentamisen lisäksi hyökätä muiden pelaajien piilopaikkoihin. Tehtävistä saatu ryöstösaalis myös varastoidaan tukikohtaan.

Spyjinx julkaistaan Android- ja iOS-laitteille, mutta julkaisuikkunaa sille ei vielä ole.

Lähteet: Spyjinx (1), (2), (3)

Lisää luettavaa