Humble Origin Bundle tarjoaa suurpelejä haluamaasi hintaan

Pelijätti Electronic Arts on loikannut mukaan Humble Bundle -huumaan. Yhtiön tarjouspaketti ei tosin ole aivan tavanomaisin, sillä pelifirma itse ei ole keräämässä siitä tuottoa.

15.8.2013 02:45

Pelitarjouksistaan tunnettu Humble Bundle sai vasta alta pois Deep Silver -aiheisen kampanjansa, mutta jo nyt se tarjoaa jälleen yhtä uutta suurempaa tarjouspakettia. Seuraavan vajaan kahden viikon ajan tietokoneelleen voi hankkia huiman kasan pelattavaa Humble Origins Bundlella, jonka hinnan ostaja itse saa luonnollisesti tälläkin kertaa päättää.

Electronic Artsin tuotoksista koostuva paketti pitää oletuksena sisällään Dead Spacen, Burnout Paradise: The Ultimate Boxin, Crysis 2 Maximum Editionin, Mirror’s Edgen, Dead Space 3:n ja Medal of Honorin. Mikäli paketista on vielä lisäksi valmis maksamaan suuremman summan kuin millä sitä on keskimäärin ostettu, saa mukaansa myös Battlefield 3:n ja The Sims 3:n yhdessä sen Starter Pack -sisällön kanssa.

Paketti on tuttuun malliin ostettavissa Humble Bundlen kotisivuilta. Huomioida kuitenkin sopinee, että aivan kaikki jaossa olevat pelit eivät tue Steamia, vaan ensisijaisessa asemassa nähdään tällä kertaa EA:n oma Origin-palvelu.

Varsin poikkeuksellisesti Electronic Arts ei ole keräämässä tuottoa kampanjasta, vaan ohjaa ostajia suuntaamaan rahansa suoraan hyväntekeväisyyteen. Tuttuun tapaan ostaja saa toki tästä huolimatta edelleen valita, millainen summa lähtee minkäkin tarjolla olevan järjestön kassaan. Myös Humble Bundlelle voi edelleen antaa lisäksi tippiä halutessaan.

Lisää luettavaa