Huhu: Uusi avoimen maailman Harry Potter -peli tekeillä – tuhovoimaista pelikuvaa vuotanut jo julki

Uudesta mittavasta Harry Potter -pelistä näyttää vuotaneen pelikuvaa.

2.10.2018 15:34

Warner Bros vaikuttaisi olevan valmistelemassa uutta suuren mittaluokan Harry Potter -peliä. Varhain tiistaiaamuna Reddit-käyttäjä VapeThisBro julkaisi YouTubessa lyhyen pelikuvapätkän toistaiseksi vielä julkistamattomasta velhoseikkailusta ja tuki sitä myös kattavalla informaatiotekstillä.

Videolla nähtävissä on selvästi Tylypahkaan ja sen lähitienoille sijoittuvaa seikkailua, joka huipentuu paikoin jopa kohtalaisen brutaaliin ja tuhovoimaiseen toimintaan. Oman sankarinkin siinä pääsee näemmä luomaan.

Informaatiotekstin mukaan peli sijoittuu 1800-luvulle ja olisi nimenomaan kolmannesta persoonasta kuvattu toiminnallinen roolipeli. Pelihahmo on uusi viidesluokkalainen opiskelija, joka pystyy edustamaan yhtä kahdeksasta erilaisesta velhotyypistä. Kaverisuhteita päästään myös solmimaan ja omalle sankarille valitaan oma tupakin.

Video ja teksti on alunperin ilmeisesti näytetty osana valikoiduille testihenkilöille laadittua kohderyhmäkeskustelua. Mitä ilmeisemmin peli saattaisi olla työn alla Disney Infinitya aikoinaan tehneellä Avalanche Softwarella. Studiota varten Warner Bros haki vuosi sitten käsikirjoittajia, joilla on ymmärrystä brittiläisestä kulttuurisesta ja kieliopista.

Warner Bros. on osoittanut viimeisen vuoden ajan suurta kiinnostusta palata taas Harry Potter -pelien pariin. Viime joulukuussa se ilmoitti perustaneensa uuden Portkey Games -julkaisubrändin, jonka alla sen on ollut määrä tarjota Harry Potter -pelejä niin mobiilimarkkinoille kuin konsoleille. Tähän mennessä julkaisunsa on saanut jo mobiilipeli Hogwarts Mystery.

Viimeksi isomman mittakaavan Harry Potter -peli saatiin vuonna 2011 Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 2 -elokuvaan pohjautuen. Kyseinen peli oli EA:n käsialaa.

Päivitys kello 17:10: Uutisessa mainittu video on vedetty pois YouTubesta Warner Brosin pyynnöstä. Tallenteen siitä löytää yhä muun muassa Void.catin puolelta.

Lähde: Reddit, Gematsu, Press Start

Lisää luettavaa