Horizon Forbidden West: Burning Shores -lisäosa on melkein täällä − virittäydy tunnelmiin uuden julkaisutrailerin kanssa

Lisäosa julkaistaan vain muutaman päivän päästä.

16.4.2023 15:00

Horizon Forbidden West ilmestyi helmikuussa 2022 ja nyt reilu vuosi tämän jälkeen Aloyn seikkailu on jatkumassa uuden lisäosan myötä. Burning Shores -DLC saapuu pelattavaksi keskiviikkona 19. huhtikuuta ja sen kunniaksi pelistä julkaistiin vielä myös viimeinen traileri.

Traileri näyttää kuinka Aloy saapuu Hollywoodiin kohtaamaan uuden uhkan silmästä silmään. Los Angelesin alue on muuttunut kokonaan vaaralliseksi saaristoalueeksi vulkaanisen aktiviisuuden seurauksena. Hänen on yhdistettävä voimansa paikallisen, merenkäyvän Quen-heimon kanssa.

Tuore videomateriaali näyttää Aloyn yhdistävän voimansa Seyka-nimisen uuden hahmon kanssa. Lisäosassa päästään jälleen myös ottamaan mittaa erilaisista masiinoista.

Horizon Forbidden West: Burning Shores tulee olemaan saatavilla vain PlayStation 5 -konsolille. Lisäosan pystyy ennakkotilaamaan jo nyt, mutta sen konkreettinen pelaaminen tulee vaatimaan, että Horizon Forbidden Westin päätarina on läpäisty kokonaisuudessaan.

Ensimmäinen Horizon-peli, Horizon Zero Dawn, julkaistiin vuonna 2017. Pelisarjan kehittelyn takaa löytyy hollantilainen Guerrilla Games -studio ja sen julkaisijana toimii Sony Interactive Entertainment.

Katso uusi Burning Shores -julkaisutraileri alta.

Lähde: PS Blog

Lisää luettavaa