For Honor, Backbone ja Darkest Dungeon saapuvat pikapuoliin Xbox Game Passiin, uusia Game Pass -paljastuksia luvassa E3:ssa

Xbox Game Pass -tilaajille on luvassa lähitaistelua, seikkailua ja luolastojen kaluamista.

2.6.2021 05:09

Microsoft on paljastanut kesäkuun alkupuoliskon uudet Xbox Game Pass -pelit.

Xbox Game Pass -pelaajat ovat jo eilen päässeet käsiksi pulmanratkaisuseikkailu The Wild at Heartiin, joka on saatavilla pc:llä ja Xbox-konsoleilla. Huomenna tarjonta kasvaa Ubisoftin pilvessä ja konsoleilla pelattavalla lähitaistelutoimintapeli For Honorilla. Pc-pelaajat taas pääsevät ensi tiistaina ratkomaan mysteerejä eläinten asuttamassa Vanvouverissa seikkailupeli Backbonessa. Kesäkuun 10. päivä palveluun saapuu vuoropohjainen roolipeliluolastoseikkailu Darkest Dungeon, joka on pelattavissa pc:llä, pilvessä ja Xbox-konsoleilla.

Uusia Xbox Game Pass -pelejä esitellään lisää ensi viikon lopussa. Microsoft järjestää sunnuntaina 13. kesäkuuta Xbox & Bethesda Games Showcasen, jossa on yhtiön mukaan luvassa lisää Xbox Game Pass -aiheisia paljastuksia.

Palvelusta myös poistuu tavalliseen tapaan pelejä kuun puolivälissä. Xbox Game Pass -valikoimasta poistuvat pelit ovat Ace Combat 7: Skies Unknown, Night Call, West of Dead, Wizard of Legend ja Observation.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa