Hitman 2 ei ole vain uusien murhakenttien koti – vanhat kartat mukaan paranneltuina

Edellisen Hitman-pelin kentät käännetään paranneltuna Hitman 2:een.

25.8.2018 15:13

Marraskuussa julkaistava Hitman 2 ei ole jäämässä kodiksi ainoastaan vain kokonaan uusille pelialueille. IO Interactive ja Warner Bros paljastivat peliinsä tällä viikolla Hitman Legacy Packin, joka lisää edellisen Hitmanin kaikki kuusi kenttää osaksi jatko-osaa.

Legacy Packia tarjoillaan ilmaiseksi kaikille edellisen Hitmanin jo omistaville, eikä siihen kuuluvat kentät ole jääneet ilman muutamia hienosäätöjä. IO on luvannut, että kaikki vanhat kentät on kytketty osaksi Hitman 2:n moninaisia uudistuksia. Näitä ovat esimerkiksi uusi etenemisjärjestelmä, paranneltu tekoäly ja tuoreet mekaniikat, kuten lehvistöissä piilottelu ja peilien taktinen käyttö.

– Tämä on keinomme kiittää teitä isosti ja antaa jotakin vastineeksi. Olemme viimein paljastaneet pitkäaikaisen visiomme tarjota jatkuvasti laajenevan universumin, joka alkaa ensimmäinen kauden Pariisista ja jatkuu aina Hitman 2:n loppuun ja siitäkin vielä pidemmälle tulevaisuuteen, IO Interactiven toimitusjohtaja Hakan Abrak kertoo.

IO lupaa Hitman Legacy Packia saataville samaan aikaan, kun Hitman 2 julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle 13. marraskuuta 

Lähde: IO Interactive

Lisää luettavaa