Hideo Kojima parhaillaan Suomessa – vieraillut jo Remedyllä ja tapasi Apocalyptican

Torilla tavataan, Kojima on Suomessa! Kokoamme tänne päivän mittaan miehen seurueen julkaisemaa kuvasatoa.

18.1.2019 08:46

Metal Gearin isä ja parhaillaan Death Strandingia tehtaileva Hideo Kojima näyttäisi siunaavan ainakin tänään torstaina Suomea läsnäolollaan. Miehen sosiaalisen median kanavat alkoivat aamusta täyttyä suomalaisille arkisista näkymistä, kuten muumeista ja Helsingin raitiovaunuista.

Suomen visiitin aikana hän on toistaiseksi vieraillut Max Paynesta ja Alan Wakesta tutun espoolaisen Remedy Entertainmentin uusissa toimitiloissa  tutustumassa studion tulevaan Control-peliin. Suomalaisenkin musiikin ystävänä tunnettu Kojima on myös tavannut Apocalyptica-bändin jäseniä.

Kojima ei ole paljastanut vierailunsa laajempaa agendaa tai aikataulua, mutta hänellä on ollut tapana käydä tutustumassa lukuisiin eri pelistudioihin ympäri maailmaa. Suomeen hän saapui Amsterdamista vierailtuaan Guerrilla Gamesilla, jonka Decima-pelimoottoria tuleva Death Stranding hyödyntää.

Kojiman lisäksi kuvia matkasta on toistaiseksi julkaissut Remedyn ohella Kojiman assistentti Ayako Terashima sekä Kojima Productionsin markkinointipäällikkö Aki Saito. Saiton julkaisemassa videossa nähdään muun muassa Remedyn Sami Järvi opettamassa Kojimalle suomea.

Torstain aikana julkaistua kuva- ja videosatoa voi silmällä ohesta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#apocalyptica #hideokojima

A post shared by Ayako (@ayako_terashima) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hideo Kojima (@hideo_kojima) on

Lisää luettavaa