Harry Potter -universumiin sijoittuva avoimen maailman roolipeli paljastettiin – saapuu ensi vuonna tuleville ja nykyisille laitteille

Suuntaa Tylypahkaan ja ihmeotusten olinpaikoille sata vuotta ennen Harry Potteria.

17.9.2020 12:31

Pitkään huhuttu Harry Potter -universumiin sijoittuva avoimen maailman roolipeli vahvistettiin Sonyn keskiviikkoisessa PS5 Showcase-lähetyksessä. Virallisesti peli kantaa nimeä Hogwarts Legacy ja sijoittuu ajallisesti sata vuotta ennen kirja- ja elokuvasarjan tapahtumia.

Kuten raportoitua, peliä kehittää Disney Infinity -peleistä tuttu Warner Bros. Avalanche -studio. Tarkoituksena on tarjota velhomaailman ystäville mahdollisuus tutkia lukuisia tuttuja sijainteja ja kohdata kaikenmaailman ihmeotuksia Tylypahkan oppilaana. Pelissä voi lupailujen mukaan muokata omaa hahmoa, valmistaa omia rohtoja ja tietenkin taituroida taikoja, mikä kaikki vaikuttaa pelin etenemiseen ja pelimaailman kehittymiseen. 

Hogwarts Legacyn julkistustrailerin voi katsastaa ohesta. Hogwarts Legacy julkaistaan PlayStation 5:n lisäksi myös PS4:llä, Xbox Series X:llä, Xbox Onella ja pc:llä vuoden 2021 aikana.

Lähde: Warner Bros.

Lisää luettavaa