Haluatko jättää oman kädenjälkesi Assassin’s Creed -universumiin? Omien AC Odyssey -tehtävien luonti nyt mahdollista!

Assassin's Creed Odysseyn tarinanluontitila on nyt avoimessa betassa.

11.6.2019 04:05

Mikäli olet aina unelmoinut jättäväsi oman kädenjälkesi Assassin’s Creed -universumiin, nyt siihen on mahdollisuus. Assassin’s Creed Odyssey on nimittäin saanut uuden tarinanluontitilan, jolla peliin voi rakentaa täysin omia tehtäviä ja jakaa niitä muiden pelaajien kanssa.

Story Creator Mode on verkkosivupohjainen työkalu, joka on tästä päivästä alkaen avoimessa betassa. Sen avulla pelaajat voivat luoda tarinavetoisia tehtäviä, joiden tavoitteeksi voi asettaa vaikkapa salamurhan, hahmojen pelastamisen tai tiettyyn sijaintiin matkaamisen. Tehtäviin voi luoda jopa keskusteluja itse laadittujen keskusteluvalintojen kera, joissa voi pääpelin tavoin myös valehdella tai hyökätä keskustelijan kimppuun.

Omia tehtäviä voi jakaa pelin kaikilla alustoilla, ja työkaluun pääset tutustumaan täällä..

Myöhemmin syksyllä Assassin’s Creed Odyssey saa edeltäjänsä tapaan ilmaisen Discovery Tour -turistitilan, jossa voi tutustua Kreikan historiaan ilman taisteluita tai pelimekaanisia rajoitteita. Mukaan luvataan kolmeasataa kohdetta, joissa voi tutustua antiikin Kreikan filosofiaan, sotiin, arkielämään, mytologiaan ja arkkitehtuuriin.

Assassin’s Creed Odyssey on julkaistu PS4:lle, Xbox Onelle sekä pc:lle, ja se saapuu myös Googlen Stadia -suoratoistopalveluun sen julkaisussa.

Lisää luettavaa