Aerosmith saa kokonaan oman Guitar Hero -pelinsä. Activision ilmoitti, että legendaarisen bändin oma versio pelistä julkaistaan kesäkuussa PS3:lle, Xbox 360:lle, Wiille ja PS2:lle. Guitar Hero: Aerosmith -pelissä pelaaja asettuu Aerosmithin Joe Perryn, Brad Whitfordin tai Tom Hamiltonin rooliin. Peli kertoo bändin tarinan sen ensimmäisestä keikasta lähtien.

”Aerosmithin ympärille tehty peli on ollut todella suuri kunnia ja hieno kokemus meille. Olemme antaneet paljon ideoita peliin, joten faneillamme on taatusti hauskaa päästessään sen kautta sisälle musiikkiimme ja historiaamme”, Joe Perry kertoo.

Perryn mukaan Guitar Heron kaltaiset pelit ovat musiikkibisneksen seuraava askel. Ihmiset eivät halua vain kuunnella musiikkia, vaan osallistua siihen jotenkin. Pelit voivat myös Perryn mukaan rohkaista ihmisiä aloittamaan oikeiden instrumenttien soittamisen.

Guitar Hero 3:een ilmestyy 16.-18. päivä helmikuuta ladattavaksi Aerosmithin Dream On, joka antaa esimakua tulevasta Aerosmith -pelistä. Biisi tulee ladattavaksi PS3:lle ja Xbox 360:lle.

Lähde: Guitarhero.com

Lisää luettavaa