GTA: The Trilogy on menestynyt loistavasti kivisen julkaisun jälkeen, Take-Twon toimitusjohtaja väittää

"Meillä oli alussa vika, joka korjattiin."

20.1.2022 11:23

Rockstar Gamesin emoyhtiön Take-Two Interactiven toimitusjohtaja Strauss Zelnick väittää Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editionin menestyneen loistavasti marraskuisen julkaisunsa jälkeen.

GTA Trilogyn julkaisu ei ollut ongelmaton. Odotettu kokoelmapaketti ei yltänyt pelaajien tai itse Rockstar Gamesin asettamiin laatustandardeihin, joten julkaisua on seurannut monta eri osa-alueita parantavaa päivitystä. Pelitalo esitti myös anteeksipyyntönsä faneille hyvitellen tapahtunutta muun muassa jakamalla pc:lle The Definite Editionin hankkineille pelaajille klassiset versiot Grand Theft Auto III:sta, Vice Citysta ja San Andreaksesta täysin ilmaiseksi.

Take-Two-pomo Zelnick ei kuitenkaan näe ongelmaa mitenkään suurena. Hän vähätteli vastoinkäymisiä ja niiden vaikutusta tuotteen kaupalliseen menestykseen CNBC-televisiokanavan haastattelussa. Zelnick totesi myös kyseessä olevan joka tapauksessa vanhojen pelien uusittujen versioiden, ei uuden pelin.

– Meillä oli alussa vika, joka korjattiin. Ja peli on menestynyt erinomaisesti yrityksen kantilta, Zelnick sanoi.

Zelnickin kommenttien arvuutellaan olevan yritys tyynnyttää osakkeenomistajia, jotka reagoivat huonosti uutisiin Take-Twon Zynga-kaupasta.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa