Pelattavat demot ovat ilahduttaneet monia PlayStation 3:n ja Xbox 360:n omistajia. Uusien konsolien kovalevyt ja verkko-ominaisuudet ovat mahdollistaneet demokulttuurin heräämisen myös konsoleilla. Silti ehkä koko sukupolven odotuimmasta pelistä ei pelattavaa demoa tulla näkemään.

Rockstarin mukaan demo GTA IV:stä aiheuttaisi enemmän pahaa kuin hyvää. ”Joutuisimme antamaan puolet Liberty Citystä pelaajille ilmaiseksi, pelaajat kuvittelisivat sen perusteella pelialueen olevan liian pieni… Se tuottaisi vain ongelmia!” Rockstarin mukaan demo ei siis olisi sen vaivan ja ajan arvoista, jonka se vaatisi.

”Sen ajan Rockstar käyttää mielummin varsinaisen pelin tekemiseen, jotta lopullinen kaupasta ostettu tuote olisi mahdollisimman hyvä. Suurin osa ihmisistä tuntee sarjan ja sen tyylin jo valmiiksi muutenkin, joten sitä ei välttämättä tarvitse esitellä demon muodossa.”

Esittelimme juuri muutamia uusia kuvia GTA IV:stä, jotka pääset näkemään täältä! Katso myös muita vanhoja uutisia aiheeseen liittyen täältä ja täältä!

Lähde: Videogamer

Lisää luettavaa