Futuristinen ilma-aluskisailu on voimissaan – tässä kunnon silmäys tänä vuonna ilmestyvään Redout 2:een

Redout 2 saa edeltäjäänsä enemmän lihaa luiden ympärille.

15.3.2022 14:49

Saber Interactive ja 34BigThings ovat julkaisseet uuden videokatsauksen sen futuristiseen Redout 2 -ajopeliin. Vauhdikkaaseen ilma-aluskisailuun uppoutuvan videon voi katsastaa uutisen lopusta.

Viime vuoden lopulla julkistettuun Redout 2:een lupaillaan runsain mitoin sisältöä edeltäjäänsä verrattuna. Uratilan ohella mukana on muun muassa 36 kumpaankin suuntaan ajettavaa rataa sekä useita muitakin pelimuotoja, kuten areena-kisoja, aikahaasteita, ja jopa pomovastuskisoja. Myös kahdentoista pelaajan verkkomoninpeli onnistuu pc:llä sekä PlayStation- ja Xbox-konsoleilla, kun taas Switch-versio tukee kuuden pelaajan verkkopeliä.

Ilma-alukset ovat luonnollisesti muokattavissa lukuisia osia myöten, joilla voi parantaa menopelien vauhtia ja tuntumaa. Ylipäätään uutta sisältöä ja kausia luvataan ilmaantuvan tasaiseen tahtiin julkaisun jälkeen.

Redout 2:lle ei vahvistettu vielä tarkkaa julkaisupäivää, mutta näillä tietämin se on ilmestymässä tämän vuoden aikana PS4:lle, PS5:lle, Switchille, Xbox Onelle, Xbox Seriesille sekä Steamin ja Epic Games Storen kautta pc:lle.

Lisää luettavaa