Final Fantasy VII Remakesta pidempi traileri ja pelikuvaa – ensimmäinen Midgariin sijoittuva osa on kuin ”itsenäinen pelikokemus”

Square Enix esitteli lisää Final Fantasy VII Remakea, joka vahvistettiin vielä kertaalleen episodimaiseksi.

11.6.2019 04:00

Final Fantasy VII Remakea esiteltiin lisää Square Enixin omassa E3-lehdistötilaisuudessa. Pelin alusta nähtiin pelikuvaa vihdoin reilumminkin, mutta yhtiö on julkaissut irrallisena vain pelin tuoreen trailerin, jossa vilahtavat jo nähtyjen hahmojen lisäksi myös Tifa ja Sephiroth.

Koko esittelyn voi katsoa Square Enixin lehdistötilaisuuden videotallenteesta, joka käynnistyy Final Fantasy VII -osiolla. Alta löytää kuitenkin pelikuvapätkän myös erikseen eroteltuna.

Square Enix on tähän mennessä ollut varsin epäselvä kuvaillessaan pelin episodimaista julkaisumuotoa. Lehdistötilaisuudessa kuitenkin kerrottiin, että Final Fantasy VII Remaken ensimmäinen osa sijoittuu Midgarin synkkään kaupunkiin ja tuntuu kokonaisuutena itsenäiseltä pelikokemukselta, joka julkaistaan peräti kahdella Blu-Ray -levyllä.

Myöhempien osien määrästä, aikataulusta tai julkaisumuodosta ei puhuttu sanallakaan. Alkuperäisen pelin pituuden perusteella osia lienee kuitenkin useampia, sillä Midgar-osuus kattaa pelin alkuvaiheet.

Final Fantasy VII Remake, tai sen ensimmäinen osa, julkaistaan PlayStatuon 4:lle maaliskuun 3. päivä 2020. Pelistä julkaistaan useampi keräilyversio, joihin voi tutustua tarkemmin pelin kotisivulla.

Lisää luettavaa