Final Fantasy IV palaa pian ehostettuna Pixel Remaster -uusiojulkaisuna

Tarjolla uudehkoa pikseligraffaa ja uusiksi sovitettua ääniraitaa.

24.8.2021 21:17

Ensimmäiset kuusi Final Fantasy -pääosaa uusi Pixel Remaster -uusiojulkaisujen sarja jatkuu taas 8. päivä syyskuuta. Jo entuudestaan saataville on tuotu ehostetut versiot Final Fantasyista I-III, joten seuraavana vuorossa on luonnostaan Final Fantasy IV.

Edellisen kolmikon tavoin peli tuodaan ainakin näni alkuun Steamiin ja Android- sekä iOS-laitteille. Hintaa sille kertyy 18 euroa, joskin julkaisussa siitä on tarjolla 20 prosentin alennus. Ennakkotilaajille mukaan heitetään myös kolmen musiikkikappaleen ääniraita ja kaksi taustakuvaa.

Edellisten Pixel Remaster -pelien tavoin myös Final Fantasy IV:n uusin versio on ehostettu pelin  hienoisesti uusitulla pikseliulkoasulla, uudelleen sovitetulla ääniraidalla ja hajanaisilla käytettävyyssujuvoituksilla. Myös jo entuudestaan kritisoitu fonttiratkaisu näyttäisi yhä kuuluvan myös pakettiin.

Sisällöltään peli vastaa Final Fantasy IV:n alkuperäistä versio. Mukaan on kyllä ujutettu ylimääräisinä ominaisuuksia hirviötietokanta ja oma erillinen valikkonsa pelin ääniraidan kuunteluun.

Tiedossa ei toistaiseksi ole, milloin Final Fantasy V ja VI palaavat omilla Pixel Remaster -uusiojulkaisulla. Ottaen huomioon kuitenkin aiempien pelien nopeahkon julkaisutahdin, ei niissäkään välttämättä mene enää pitkään.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa