Far Cry 3:n keräilyversiossa lisää pelattavaa

Ubisoft tuo räiskintäpelistään Insane Editionin Eurooppaan.

23.5.2012 14:38

Ubisoft tuo Far Cry 3:sta Insane Edition -erikoispainoksen Eurooppaan. Paketin hinnasta ei ole vielä tietoa, mutta se sisältää sekä lisää pelattavaa että oheismateriaalia.

Insane Editioniin kuuluvan Monkey Business -lisäosan luvataan tarjoavan ylimääräistä pelattavaa tunnin edestä. The Lost Expeditions -laajennus puolestaan tarjoaa pelattavaa noin 40 minuutin edestä sekä yhden bonusaseen.

Aseistusta ja muuta varustusta kohennetaan myös kolmella muulla paketilla. The Warrior Pack, The Hunter Pack ja The Predator Pack tuovat peliin M700-metsästyskiväärin, erilaisia ulkokuoria aseelle, tatuointeja, tikarin, harvinaisia saalistajia sekä moninpeliin tarkoitetun jousen.

Fyysisiä keräilyesineitä kaipaileville tarjotaan puolestaan komeamman paketoinnin ohella 12 senttiä pitkä bobblehead-figuuri, joka esittää pelistä tuttua Vaas Wahine -hahmoa. Insanity Guide -opasvihkosessa kerrotaan lisäksi vinkkejä tropiikissa selviämiseen.

Far Cry 3 julkaistaan 6. syyskuuta Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja PC:lle. Peli sijoittuu paratiisimaiselle saarelle, jonka maisemissa kärhämöidään niin monin- kuin yksinpelissäkin.

Pelistä ilmestyy kauppoihin myös Daye One Edition, joka sisältää aikaisemmin mainitun Lost Expeditions -lisäosan.

Lisää luettavaa