Ensitraileri vahvisti Ghostbusters-kahinoinnin Friday the 13th -tekijöiltä – Ernie Hudson ja Dan Aykroyd palaavat rooleihinsa

Friday the 13th: The Gamesta ja Predator: Hunting Groundsista tutun IllFonicin Haamjengi-peli vahvistui.

22.3.2022 14:26

Friday the 13th: The Game– ja Predator: Hunting Grounds -peleistä tuttu IllFonic on vahvistanut tarttuvansa seuraavaksi Haamujengin protonireppuihin. Jo jonkin aikaa raporteissa kiertänyt peli kulkee nimellä Ghostbusters: Spirits Unleashed, ja sen olisi määrä ilmestyä vielä tämän vuoden aikana.

Studion tavoille uskollisesti luvassa on assymmetristä moninpeliä, jossa neljän pelaajan uusista haamujengiläiskokelaista koostuva tiimi kohtaa viidenen pelaajan ohjaaman haamun. Tuttuihin vempaimiin turvautuvia haamujengiläisiä ohjataan hahmojen silmin, kun taas aavepelaajalla kuvakulma on hahmon takana. Oma kummitus on valittavissa useista vaihtoehdoista, joilla vastapuolta voi vaivata esimerkiksi tainnuttamalla nämä limalla tai ottamalla valtaansa ympäristöstä löytyviä esineitä.

Tuore ensitraileri esittelee Ghostbusters: Spirits Unleashedin toimintaa, mutta vahvistaa myös Ernie Hudsonin ja Dan Aykroydin palaavan Winstonin ja Rayn rooleihin opastamaan muokattavia pelaajahahmoja.

Ghostbusters: Spirits Unleashed saapuu ilmestyessään niin PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle kuin pc:llekin Epic Games Storen kautta.

Lähde: IllFonic, Polygon

Lisää luettavaa