Ensimmäinen uusi Overwatch 2 -hahmo esittäytyy – näin taistelee raidetykillä paukuttava Sojourn

Ensimmäinen suljettu beta-testi lähestyy.

15.4.2022 12:17

Overwatch 2:n ensimmäinen suljettu betatesti alkaa olla käsillä, mihin valmistautuen Blizzard on esitellyt ensimmäistä kertaa tarkemmin pelin ensimmäisten uusien hahmojen joukkoon kuuluvan kanadalaistaistelija Sojournin.

Hahmoa koskien on julkaistu tällä viikolla parikin videota. Näistä ensimmäinen sivuaa piirrosmuotoisesti hahmon taustatarinaan, kun toisella tämä nähdään suorassa toiminnassa erilaisine kykyineen.

Varustetarjonnaltaan Sojourn luottaa ennen kaikkea energiaa sarjatulena ampuvaan raidetykkiinsä, jonka aktiivinen käyttö mahdollistaa aina aika ajoin myös vahvan yksittäisemmän laukauksen tekemisen. Noin muuten tämä pystyy hidastamaan vastustajiaan Disruptor Shot -kyvyllään ja liikkumaan vauhdilla ympäriinsä liukutaidollaan. Ultimate-taitonsa aktivoidessaan raidetykin vahvemman laukauksen saa vielä latautumaan väliaikaisesti automaattisesti ja läpäisemään vihollisia.

Overwatch 2:lla ei ole vielkään virallista julkaisuajankohtaa, mutta sen ensimmäinen suljettu betatesti käynnistyy pc:llä 26. huhtikuuta. Blizzard on luvannut, että vastaavanlaisia testejä on määrä järjestää myös lisää myöhemmin vuoden aikana.

Lähde: Overwatch (kotisivu)

Lisää luettavaa