Ensimmäinen uusi Dyyni-videopeli vuosikymmeniin lähestyy – Dune: Spice Wars aloittaa pian Steam-matkansa

Varhaisjulkaisu kestää arviolta noin vuoden.

6.4.2022 14:07

Scifiklassikko Dyynin uudeksi strategiapeliksi sovittava Dune: Spice Wars on pian ensimmäisten kiinnostuneiden napattavissa.

Huhtikuun 26. päivä peli aloittaa Steamissa varhaisjulkaisuvaiheensa, josta sen olisi määrä valmistua hiljalleen noin 9-12 kuukaudessa. Jo nyt huhtikuussa Spice Warsin ydinelementtien luvataan olevan paikallaan, mitä edustavat neljä pelattavaa osapuolta, täydet politiikka-, vakoilu- ja sotajärjestelmät sekä kolme erilaista voitto-olosuhdetta.

4X-tyylin taktikointia ja reaaliaikaista strategiointia yhdistävän Spice Warsin pelaaminen tapahtuu alkuun puhtaasti yksinpelinä. Early access -kehityksen varrella mukaan on tarkoitus saada kuitenkin niin moninpelitila, uusi pelattava osapuoli kuin täysi kampanjatilakin. Hienosäätöjä, kuten uusia teknologioita, vakoilutehtäviä ja vastaavia lisukkeita on myös odotettavissa.

Kehitysvastuun Dune: Spice Warsista on saanut harteilleen viikinkistrategia Northgardista aiemmin tuttu Shiro Games. Julkaisusta vastaa Funcom, jolla on parhaillaan työn alla myös Dyyni-teemainen verkkoselviytymispeli.

Kyseessä on ensimmäinen virallinen Dyyni-videopeli sitten vuonna 2001 PS2:llä ja pc:llä nähdyn Frank Herbert’s Dune -seikkailun.

Lähde: Funcom

Lisää luettavaa