EA- ja DICE-konkarin uusi studio virallisti ARC Raidersin – luvassa yhteistyövetoista ilmaisräiskintää

Ensi vuonna ilmestyvä ARC Raiders esiteltiin trailerin kera The Game Awards 2021 -tapahtumassa.

10.12.2021 14:59

Aiemmin tällä viikolla kiusoiteltu ARC Raiders esiteltiin odotusten mukaisesti viime yön The Game Awards 2021 -tapahtumassa. Entisen EA- ja DICE-veteraani Patrick Söderlundin uuden Embark Studiosin ensipeli on paljastunut ilmaispelattavaksi kolmannen persoonan tieteisräiskeeksi, jossa on yhteistyöpainotus.

Jo useamman vuoden työn alla ollut ARC Raiders pistää pelaajat puhaltamaan yhteen hiileen avaruudesta hyökkääviä ARC-robotteja vastaan. Vastarintaistelijoilla kerrotaan olevan käytössään ennakkovaroitusjärjestelmä, jonka avulla he voivat varautua ilmakehään putoaviin mekaanisiin uhkiin.  Valmistautuminen onkin tarpeen, sillä vihollisten kokoluokka vaihtelee pienistä drooneista jättimäisiin hämähäkkimäisiin metallikolosseihin.

Uhkia vastaan taistellessa on turvauduttava yhteistyön ohella niin ympäristöön, fysiikkaan kuin kerättäviin työkaluihinkin. Ennakkotiedoissa painotetaankin vahvasti, että luotien lisäksi pelaajiien on käytettävä luovuuttaan ja taktikointia. Taisteluista on myös kyettävä vetäytymään nuolemaan haavojaan ja palaamaan entistä valmistautuneempana.

ARC Raidersin julkistustrailerin voi katsastaa ohesta. Peliä kehitetään PS5:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle sekä pc:lle, jossa se julkaistaan Epic Games Storen kautta. Sen on määrä saapua myös Nvidian GeForce Now -palveluun.

Julkaisun on määrä tapahtua vuoden 2022 aikana.

Lisää luettavaa