Cyberpunk 2077 saapuu Suomeen ja muualle Eurooppaan The Witcherin jakeluesimerkillä

Bandai Namcon ja CD Projektin yhteistyö jatkuu Euroopassa myös Cyberpunk 2077:n kanssa.

16.10.2018 22:49

CD Projekt RED on jatkamassa yhteistyötään Bandai Namcon kanssa suurroolipelien jakelun ja markkinoinnin suhteen Euroopassa. Bandai Namcon tuella Cyberpunk 2077 ilmestyy kauppojen hyllyille 24 Euroopan maassa aina Suomea myöten CD Projektin keskittyessä pelin kehitys- ja muihin julkiaisuprosesseihin.

– Nykyinen jakelukumppanuutemme Bandai Namcon kanssa on rakennettu vahvalle perustalla ja luotolle, joka on syntynyt aiemmista projekteistamme. Teimme onnistuneesti yhteistyötä The Witcher 2: Assassins of Kingsin sekä The Witcher 3: Wild Huntin kanssa, ja olen luottavainen, että Bandai Namco pitää hyvää huolta myös Cyberpunk 2077:stä, CD Projektin liiketoiminnallista kehitystä vetävä Michal Nowakowski summaa.

Merkkejä CD Projektin ja Bandai Namcon hyvistä väleistä nähdään myös tällä viikolla, kun Soulcalibur VI julkaistaan perjantaina. Peli kun sisältää vierashahmona noituri Geraltin, jonka sovittamisessa taistelupeliin Namco on saanut apua suoraan CD Projektin poppoolta.

Yhdysvalloissa Cyberpunk 2077:n jakeluoikeudet on napannut haltuunsa Warner Bros. Myös se on tehnyt aiemmin töitä CD Projektin parissa juurikin kahden viimeisimmän The Witcher -pääpelin kanssa.

Lähde: Bandai Namco

Lisää luettavaa