Cyberpunk 2077 on työn alla, mutta paljastuksia ei kannata odottaa

The Witcher 3 -kehittäjät työstävät jo Cyberpunk 2077:ää kovalla vauhdilla, mutta lisätietoja pelin tiimoilta ei kannata odottaa vähään aikaan.

22.6.2015 07:39

Cyberpunk 2077:n kehitystyö on jo hyvässä vauhdissa, mutta uusia tietoja pelin tiimoilta saadaan odottaa vielä useampi tovi, kehittäjä CD Projekt RED kertoo.

Studion perustaja Marcin Iwinskin mukaan pitkä hiljaisuus Cyberpunk 2077:n tiimoilta on perua studion halusta selvittää pelaajien tuntemuksia projektista. Cyberpunk 2077 tuotiinkin julkisuuteen poikkeuksellisen aikaisessa vaiheessa.

-Olimme innoissamme projektista sisäisesti, mutta entäpä jos jos ei ollutkaan oikea juttu meille, Iwinski tuumii IGN-julkaisun haastattelussa.

-Reaktio on kuitenkin ollut uskomaton. Nyt meidän tulee vain kyetä vastaamaan siihen. Työskentelemme kovasti sen eteen.

Iwinskin mukaan kehittäjien ydintiimi työskentelee edelleen äskettäin julkaistun The Witcher 3: Wild Huntin laajennusten parissa. Uutta väkeä siirtyy kuitenkin tämän tästä jo vuonna 2012 paljastetun Cyberpunk 2077:n pariin.

Vaikka Cyberpunk 2077 paljastettiinkin jo vuosia sitten kiusoittelutrailerin muodossa, aikoo CD Projekt RED ottaa Bethesdan Fallout 4 -julkistuksesta mallia Cyberpunk 2077:n käsittelyyn.

-Olemme vaikuttuneita Fallout 4:n julkistuksesta. He tulivat lavalle ja totesivat ”Se on täällä, se on totta ja se julkaistaan tällä päivämäärällä”. Aiomme tehdä jotain vastaavanlaista. Aiomme odottaa kunnes voimme näyttää merkittävän osan siitä.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa