Crash Bandicoot 4:stä saatiin uusi syväluotaava katsaus – muun muassa uudenlainen pelimuoto esiteltiin!

Crash Bandicoot 4:stä saatiin syväluotaava katsaus State of Play -lähetyksessä.

7.8.2020 00:21

Odotettuun Crash Bandicoot 4:ään saatiin kunnollinen katsaus Sonyn torstai-illan State of Play -lähetyksessä. Pelin kehittäjästudio Toys for Bobin tuottaja Lou Studdertin selostamassa videossa käydään läpi lukuisia yksityiskohtia ja näytetään tietenkin runsaasti pelikuvaa Crashin ensimmäisestä täysin uudesta tasoloikasta 12 vuoteen.

Crash Bandicoot 4: It’s About Timessä seikkaillaan klassiseen pelityyliin niin Crashilla, Cocolla kuin muillakin hahmoilla, joista vahvistettiin videolla muun muassa pahiksesta kokiksi kääntynyt Dingodile. Hahmon erikoisuuksiin lukeutuvat liekinheitin sekä kyky imaista TNT-tynnyreitä ja hönkäistä ne haluttuihin kohteisiin. Pelin hahmoille luvataan myös runsaasti asusteita, jotka avautuvat haasteita suorittamalla.

Videolla vahvistettiin myös uusi N. Verted -niminen moodi, jonka kehitysessä on auttanut muun muassa Crash Team Racing: Nitro-Fueled -kaahailun luonut Beenox. Moodissa perinteisen peilikuvatilan idea viedään kirjaimellisesti uusiin ulottuvuuksiin, sillä perspektiivin ohella myös kentät ovat saattaneet saada uuden ulkoasun tai uudenlaisia haasteita, kuten maalin roiskuttamista alueen värimaailman palauttamiseksi.

Näihin ja muihin pelin ominaisuuksiin voi tutustua oheisella videolla. Muista myös katsastaa Pelaaja.fin videoennakko, jossa peliä testannut Panu kertoo ensifiiliksistään.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 2. päivä lokakuuta.

Lisää luettavaa