Cities Skylines 2:n vaikeudet jatkuvat – konsoliversio viivästyi taas, eikä uutta julkaisupäivää ole tiedossa

Cities Skylines 2:n konsoliversio ei ilmesty vielä lokakuussa.

8.7.2024 18:40

Suomalaisen Colossal Order -studion Cities Skylines 2:n haasteet jatkuvat edelleen.

Viime vuoden lopulla pc:lle ilmestyneen kaupunginrakentelupelin julkaisua varjostivat suorituskykyongelmat, joiden seurauksena studio päätyi siirtämään myös alkuvuoteen lupailtua konsolijulkaisua. Kehittäjät ovat tämän jälkeen keskittyneet korjailemaan pelin suorituskykykongelmia, mutta julkaisija Paradox Interactiven mukaan konsoliversion korjaukset eivät ole edenneet odotetulla tahdilla.

Ensin keväälle viivästyneen Cities Skylines 2:n kerrottiin sittemmin ilmestyvän konsoleille lokakuussa. Paradoxin keskustelupalstalla julkaistussa viestissä studio kuitenkin kertoo, ettei peli ole vielä valmis julkaistavaksi kyseisellä aikataululla.

Konsoliversion haasteiden ratkomisen kerrotaan edenneen hitaasti, mutta tasaisesti. Etenemisestä huolimatta Cities Skylines 2:n kerrotaan sisältävän edelleen ongelmia, jotka heikentävät pelikokemusta, eivätkä kehittäjät ole saaneet kasaan versiota, joka täyttäisi sille asetetut vakaus- ja suorituskykytavoitteet.

Viivästyksen seurauksena Cities Skylines 2:lle ei ole annettu uutta konsolijulkaisuaikataulua. Studio kertoo kuitenkin pyrkivänsä saamaan pelin julkaisukandidaatin arviovalmiiksi elokuussa, jonka jälkeen Cities Skylines 2:n julkaisuprosessi voi edetä, mikäli kyseinen versio on riittävän hyvällä tasolla julkaisua varten.

Lähde: Paradox Interactive

Lisää luettavaa