The Witcher 3 on saamassa tuoreen päivityksen uusimman sukupolven pelikonsoleille 14. joulukuuta eli tasan kuukauden kuluttua. Pelin kehittelystä sekä julkaisusta vastaava puolalainen CD Projekt Red -studio julkisti asian tänään omien viestintäkanaviensa kautta.

Päivitys tulee olemaan maksuton kaikille pelaajille, jotka ovat jo ehtineet hankkimaan The Witcher 3: Wild Huntin aiemmin omalle pelialustalleen. Uusi PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille ja pc:lle tuleva päivitys pitää sisällään paranneltujen mekaniikkojen ja ulkoasun lisäksi myös Netflixin The Witcher -suoratoistosarjaan pohjaavaa materiaalia.

Studio lupailee aiheesta vielä lisää tietoja ensi viikolla järjestettävässä Twitch-striimissään. Striimissä päästään näkemään myös uutta päivitettyä pelikuvaa Geraltin seikkailusta. 

The Witcher 3: Wild Hunt julkaistiin alun perin vuonna 2015 ja se on kahminut itselleen lukuisia palkintoja. Peliä pääsee pelaamaan niin PlayStation 4 ja 5 -konsoleilla, Xbox One ja Series-konsoleilla, Nintendo Switchillä kuin pc:lläkin.

Lisää luettavaa