Castlevaniaa, lisää pelitiloja ja julmetusti musiikkia! Tässä uusimmat Super Smash Bros. Ultimate -paljastukset

Nintendon uusin Direct tarjosi aina vain enemmän julkistuksia Super Smash Bros. Ultimatesta.

8.8.2018 18:01

Nintendo on onnistunut ujuttamaan julkisuuteen uuden joukon Super Smash Bros. Ultimatea koskevia paljastuksia. Pitkän ja yksityiskohtaisen E3-esittelyn jälkeen yhtiö järjesti tänään keskiviikkona vielä pelille omistetun oman Direct-lähetyksen, jossa se julkisti yksityiskohtia koskien niin pelin hahmoja, kenttiä kuin pelitilatarjontaa.

Uusina hahmoina Ultimateen paljastettiin lähetyksessä Donkey Kong -pahis King K. Rool sekä alkuperäinen Castlevania-sankari Simon Belmont. Simonin kykyjä pääsee käyttämään halutessaan myös Rondo of Bloodista tuttuna Richterina, joka toimii tämän niin sanottuna Echo-taistelijana. Uusina Echo-hahmoina peliin paljastettiin lisäksi Samusta vastaava Dark Samus ja Lucinan tyyliin kamppaileva Chrom.

Kenttien osalta Nintendo vahvisti, että kaiken kaikkiaan Ultimateen on koottu mukaan reilut 103 erilaista kenttää. Näistä olemassa on myös muutamia erilaisia variaatioita, minkä lisäksi tarjolla on nyt myös kokonaan uusi Stage Morph -ominaisuus. Tämä antaa mahdollisuuden valita kerralla käyttöön kaksi kenttää, joiden välillä peli vaihtaa kesken ottelun tiettyjen sääntöjen mukaan.

Isoja lukuja hehkutettiin myös pelin musiikkitarjonnan osalta. Kaikkiaan mukaan luvataan hieman vajaat 900 biisiä. Pelkästään Castlevania-musiikkia tarjolla on 34 kappaletta.

Pelitilojen ja pelisääntöjen joukossa on tehty niissäkin muutoksia. Uusia sääntöjä ovat esimerkiksi mahdollisuus kytkeä päälle Final Smash -mittari, jolloin hahmot voivat saada haltuunsa heikomman version erikoisiskustaan tarpeeksi hyvin pelaamalla hieman monien taistelupelien supermittareiden tapaan. Uusia pelitiloja edustavat muun muassa Smashdown, jossa hahmoja täytyy vaihtaa jokaisessa ottelussa, ja Squad Strike, jossa pelaajat lähtevät mätkimään valitsemalla itselleen joukkueellisen taistelijoita.

Myös esimerkiksi uusia esineitä paljastettiin Directin yhteydessä niin kuin klassiseen sävyyn toimiva yksinpelitila. Kokonaisuudessaan sen voi katsastaa alta. Jonkinlaista mysteeri tilaakin siinä kiusoitellaan tulevaisuutta varten.

Super Smash Bros. Ultimate julkaistaan Switchille 7. joulukuuta.

Lisää luettavaa